piatok 10. marca 2017

Silikonova hadicka

Vzduchovacia hadička SILIKÓNOVÁ mäkká - priehľadnej farby. Transparentná silikónová hadička na pripojenie k okysličovacím čerpadlám ( okysličovačom) alebo vodným čerpadlám (napájanie vodných dekorácií a pod.) . Při navázání jednoháčku, nebo trojháčků se silikonová hadička nasadí na hotový . Pružná silikonová hadička v matně zelené barvě. Nezbytný doplněk pro výrobu koncových návazců.

Hledáte silikonova - hadicka -3-mm-1m? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Sportcarp silikonová hadička. Výhody použití silikonových hadiček jsou známy již dlouho, jsou ohebné, pružné, pevné a dobře se s nimi . Délka 1m, vnitřní průměr 3mm, venkovní průměr 5mm, tlouštka stěny 1mm. Kvalitná silikónová hadička od Kordy.


Tabulka parametrů Počet . Kategorie: Hadičky, bužírky.

Průhledná silikonová hadička s vnitřním průměrem 2. Silikónová hadička SH, priemer 5mm. Kaprová silikonová hadička , matne zelená, na lov kaprov na boilies, na použitie pre kaprové montáže, kaprárske nadväzce, pre všetky typy rybolov, lov kapra na. Silikonová Hadička Black Cat Silicone Tube Black 1m. Rybárska sezóna je v plnom prúde a vám stále chýba kvalitné príslušenstvo? Ak áno, tak práve pre vás je tu silikónová hadička Mivardi.


Pokud ano, tak právě pro vás . Je důležitou součástí při tvorbě všech druhů . Dostupnost: Skladem více než ks . Pro spolehlivou distribuci ozonu od zdroje do skimmeru nebo difuzeru. Nevyhnutný doplnok pre výrobu koncových náväzcov. Priesvitná, v návine 2bm. Požadovanú dĺžku odrežeme na celé metre.


Vyžiadať cenovú ponuku Zdieľať. Koľko kusov si vyberiete pri kúpe toľko metrov hadičky v .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky