utorok 28. marca 2017

Mixer eta

SILA A JEMNOSŤ V SEBE Zdravé smoothie plné vlákniny, vitamínov a enzímov. Stolný mixér nutričné, nerezové prevedenie, motor s príkonom . Výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantnom čierno nerezovom prevedení je nevyhnutným pomocníkom každej novej maminy. Plná regulácia otáčok zaistí . Oblíbený Stolní mixér ETA Vital Blend rozseká a rozmixuje suroviny na velmi jemnou konzistenci a je vynikající pro přípravu RAW stravy.


Mixéry a šlehače značky ETA.

Nutri mixer ETA Blendic Team s unikátním nožem BlendeX pro perfektně jemné smoothie. Aké smoothie si namixujete? Surové ovocie, surové vitamíny. Pre smoothie platí, že každý si obľúbi inú zmes ovocia. Niektoré rady možno ale . Ukážka modelu v 3D zobrazení vrátane príslušenstva PREDĹŽENÁ ZÁRUKA Registrujte sa a získajte možnosť predĺženej záruky na tento produkt ŽELEZNÉ . Dopřejte si nový příliv životní energie přípravou zdravých pokrmů a nápojů.


ETA nožová vložka so spojkou 022. Nožová vložka so spojkou pre kuchynské roboty ETA.

Tyčový mixér SPESSO, s nádobami a nadstavcami, silný motor s príkonom 7W, plynulá regulácia otáčok, tlačidlo TURBO pre max. Príkon ponorného mixéra (W): 800. VITAL BLEND DIGI stolový mixér , rozseká a rozmixuje suroviny na veľmi jemnú konzistenciu, mixuje, seká, drtí, mieša - ideálny pre nápoje, kokteily, smoothie, . Toto víko se v hnědé barvě již nedodává. Za toto víko je možné zakoupit shodné. Odolné nerezové provedení oblíbeného sportovního smoothie mixeru s týmovým vybavením.


Nové, rozbalené, nepoužité. Prodej z důvodu nadbytečnosti v domácnosti ( dostali jsme darem). Typ mixéru, šlehače: tyčový mixér.


Příkon (W): 6objem hlavní nádoby (l): 0. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Inzeráty mixer eta mira - aktuální inzeráty na Sbazar.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky