nedeľa 5. marca 2017

Fiskars x 17

Vďaka svojej unikátnej konštrukcii skvele štípe drevo a je tak výborným . X je vhodná na štiepanie stredných klátov. Vďaka tejto sekere Vám pôjde práca priamo od ruky. Svojimi parametrami je priamo . Kvalitní štípací sekera o délce 5mm, určená pro štípání středně velkých špalků.


Hmotnost sekery je kg.

Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Sekera Xje vhodná na štípání menších špalků (třísek), Xštípáni většího dřeva. Fiskars X- doručenie domov alebo na predajňu.


Brousek má dva ostřiče v . Plastové pouzdro chrání ostří při přenášení a skladování. Bezpečný zámek se snadno zavírá i otvírá. Jejich unikátní konstrukce výrazně usnadňuje zpracování dřeva, speciální spojení topůrka s hlavou sekery pak odstraňuje . Splitting Axe X- Perfected balance and power-to-weight ratio increases swing speed to multiply power, much like an aluminum baseball bat.

Our XSplitting Axe is an easy-to-handle, easy-to-transport choice for anyone who needs to split small- to medium-sized logs with power and speed. Vhodná pro dělení menšího množství dřeva či příležitostné použití. Vlastnosti štípací sekery X- Sekera FISKARS Xje vhodná na štípání středních špalků a pro přípravu . For medium size logs with diameter of more than 20cm. Handy axe size especially for splitting smaller quantities of fresh wood or occasional use.


Ostří čepele je díky speciálnímu vybroušení mnohem odolnější proti otupění či poškození a snadněji se brousí. Kvalitní ostrá čepel, materiál topůrka snižuje únavu při práci. PTFE pre menší odpor pri. I když by se zdálo že už není možné na . Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Ideal for splitting small- to medium-sized logs Designed for maximum efficiency to give you more one-strike splits. Pri objednaní tohto staršieho modelu teraz zasielame našim .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky