utorok 14. marca 2017

Puzdro na pribor

Puzdro na príbory oceníte pri kempovaní, deti ho využijú do tábora, školy v prírode,. Materiál: polyesterové vlákno. Sťahovacie šnúrky, všitý štítok umožní . Puzdra na príbor sú milým doplnkom, ktorý dodá Vášmu stolovaniu slávnostnú atmosféru.


Tento jednoduchý obal na príbor pôsobí vkusne a lahodí oku.

Nerez, 1xlyžica,vidlička,nožík, 1x textilné púzdro. Púzdro na príbor zo 1-ných prírodných materiálov v jednoduchom prevedení. Puzdro: 1 prírodný ľan vo farbe natural Krajka: 1 bavlna, odtieň . Aj príbor si zaslúži svoje vlastné miesto.


Určite zapôsobíte a vytvoríte jedinečnú . Púzdro: 1 prírodný ľan vo farbe biela Krajka: 1 bavlna, odtieň biela . Zobrazenie až zo (stránok). Stačí vložiť iba príbor a je prestreté.

Balenie obsahuje navyše praktické puzdro pre zavesenie na opasok. Púzdro vyrobené z kvalitnej bavlny, výplň je vatex. Tovar je vyrobený z kvalitnej 1 bavlny,všetko je vystužené vatexom. Košík má priemer 25cm a výška 12cm.


Príbor obsahuje nožík, vidličku, lyžicu. Vianočné púzdro na príbor spestrí váš vianočný stôl a zútulní atmosféru na štedrý večer. Množstvo v balení: kus.


Použitie: úžitkový textil. Obal a ľanové puzdro na príbor vo vidieckom štýle a country štýle. Prestieranie z ľanového plátna.


Kedze casto recyklujem, aj papierove rolky od uterok som odkladala a vyrobila, taketo sviatocne puzdra na pribor. Hygienické púzdro s bezpečným uzáverom má vstavaný háčik. Praktické kožené puzdro ako luxusné štýlový doplnok, určené pre verzie 37gramů. Peňaženky, pokladničky, puzdrá na mince.


Vrecko s obrúskom na príbor , rôzne farby.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky