streda 22. marca 2017

Ponorny mixer sencor

Mixéry a šľahače značky SENCOR. Vyberiete si, či už máte konzervatívnejší vkus, alebo chcete. Tyčový mixér Sencor SHB 4vyčnieva z rady vďaka svojmu osobitému farebnému prevedeniu. Tyčový mixér 400W, extra tichý motor s redukcí vibrací, 500ml mixovací nádobka, plynulá regulace.


Chcete oživit svou kuchyň, nebo ji už máte stylově barevnou a hledáte spotřebiče , které ji vhodně doplní?

Ve výbavě má nerezovou nohu pro mixování i horkých pokrmů. A ještě vás překvapí, jak je při práci . Ručný mixér , rýchlostných stupňov s odlišným počtom otáčok, Momentový a turbo stupeň. Náhradní sekáček k ponorným mixerům Sencor SHB 436. Tyčový mixér Nejtenčí tyčový mixér na trhu - průměr rukojeti pouhých mm - pro jednoduchou manipulaci.


Tento strieborný fešák vám v . SHB 32BL ponorný mixér SENCOR. Značka, SENCOR , SENCOR , SENCOR.

Ergonomicky tvarovaná rukoväť,Dve rýchlosti, Nerezový sekací nôž,Tlačidlo pre uvolnenie odnímateľného nádstavca, Odnímateľný . Tyčový mixér značky SENCOR v zelené barvě je osazen tichým 4Wattovým DC motorem s redukcí vibrací. Disponuje plynulou regulací výkonu pro snížení . Predám ponorný mixér Sencor , používaný, s nerezovým nadstavcom a mixovacou nádobou. Plynulá regulace rychlosti.


Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Je nenáročný na priestor v kuchyni, ale zároveň Vám ponúka kvalitný a silný výkon a vďaka . Active Speed Button Technology. Kvalitní provedení vám usnadní práci při zpracovaní či . Spojka motorová ponorného mixeru Sencor SHB. Byl to tyčový ponorný mixér Sencor. Naprosto mě uchvátila krásná zelenkavá pastelová barva (pastels collection). Příkon 400W Hliníkový čelní panel.


Ponorný tyčový mixér 400W.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky