štvrtok 23. marca 2017

Cibetkova kava cena

Dnes ušetríte 1€ vďaka zľave. Táto káva je vyrobená z kávových zŕn, ktoré prešli tráviacim traktom indonézskej mačky. Hlavným faktorom tejto vysokej ceny je neobvyklý spôsob výroby tejto kávy.


Pro „vstup“ do našeho seznamu se musí cena za 2gramů dostat alespoň na 3Kč. Viete, prečo neodporúčame kupovať cibetkovú kávu ? Je síce najdrahšia na svete, ale vraj aj najdelikátnejšia.

Kávu zo sloních výkalov propagujú ako unikát. Cenu určuje především fakt, že cibetky se kávovými zrny živí pouze ve volné . Kávu pro Vás nameleme až po obdržení objednávky a ihned zabalíme do neprodyšného . CIBETKOVÁ KÁVA KOPI LUWAK Jedna z nejdražších káv na světě. Porovnejte ceny , zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Kopi Luwak - cibetková káva mletá (1 Arabica - čerstvě mletá). Jej cenu zvyšuje aj fakt, že sa získava z tak trochu neobyčajného zdroja. Chuť cibetkovej kávy nie je tak horká, ako bežná káva , je jemná a .

Indonézie od miestnych zberačov, . A tak cena za kilogram prevyšuje 6dolárov. Cibetková káva môže byť z čistej odrody Arabika, alebo zmeskou Arabiky a Robusty. Cena pohybuje někde mezi 6až 7$ za kilogram, čili ani deset . Príbeh vzniku cibetkovej kávy tlačí jej cenu do kozmických . Luxusní a vzácná cibetková káva pochází ze zrn, která projdou trávicím ústrojím cibetky. Za nejdražší kávu na světě byla dlouho považovaná cibetková káva , která je. Díky této „technologii“ se cena kg takto upravených kávových zrn . Jednu šálku nekúpite pod 1€ (40Sk).


Každý rok sa na ostrove Sumatra nazbiera len 2až 4kg kávy z cibetky. Jejich trus, který obsahuje natrávené třešně, se sbírá, zpracovává a prodává za astronomické ceny – jako cibetková káva. Podnikateľ prišiel na spôsob, ako ponúknuť kávu zo slonieho trusu. Cena bývania v Honkongu je najvyššia na svete. Na tejto výnimočnej káve si fajnšmekri naozaj pochutnajú – väčšinou však len do chvíle, než sa dozvedia odkiaľ jej nezameniteľná chuť pochádza.


Prodej čerstvě pražené zrnkové kávy z celého světa. KOPI LUWAK - cibetková káva - značková káva , zrnková a mletá káva , káva arabica a robusta. Specializovaný internetový.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky