pondelok 6. marca 2017

Ľadová drť recept

Najnovšie videá s kľúčovým slovom Ľadová drť. Ako vyrobiť ľadovú drť - drvený. Jedinečný web s receptami a množstvom fotografií.


Dnes vam prinasam po dlhej dobe recept a to nie hocijaky! Recepty pre chutný život.

Je to recept na chutnu, zdravu a domacu. Ak sa vám toto video páčilo, určite dajte like a ďalšie nápady na video píšte do komentárov. Ak sa chystáte na prípravu miešaných nápojov a chýba Vám ľadová drť , ponúkame Vám videonávod podľa ktorého.


POSTUP: Šejker naplníme kockami ľadu , pridáme vodku, džús, likér a. Očistené jahody zasypeme cukrom a necháme krátko postáť. Podľa potreby pridáme trocha vody a rozmixujeme. Masu preložíme do nádoby .

Len pravé schladenie Vám dopraje limonáda bez sirupu a cukru. Pripravte si doma limonádu z tých najexotickejších ovocí alebo klasickú limonádu mimo . Obdržanú zmes odstaviť na 3min. Zásobu zmesi môžeme skladovať pri tepl. Vodová ľadová káva neobsahuje mlieko ani smotanu a ide v podstate o studenú . Titulná stránka ~ Kreatívne hračky ~ Slushy Maker - Výroba ľadovej drte.


Inzercia › Gastrotechnika V pamäti 1. Predam stroj na vyrobu ladovej drte , pakovy-komorovy,velke . Do pohárov rozdelíme ľadovú drť a zalejeme hroznovým smoothie. Na kokteilové špáradlá alebo na špajdle napichneme bobuľky hrozna a plátok citróna, . Taliani z rôzneho ovocia (existuje aj varianta z kávy) zvyknú pripravovať granitu – jednoduchá ľadová drť. Zamrznuté vložte do mixéra, pridajte ľadovú drť , citrónovú šťavu, troška medu a rozmixujte. Ovocna zmrzlinova drt recept. V šejkri pomiešajte Starú mysliveckú, banánový sirup, limetovú šťavu a ľadovú drť.


Nalejte do pohára a dolejte pomarančovým . Pozrite si skvelý recept Mojito.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky