piatok 24. marca 2017

Pojazdný vešiak na kolieskach

Jednoduchý vešiak na kolieskach s výškovo nastaviteľnou tyčou pre ľahké odkladanie oblečenia. POJAZDNÝ STOJAN NA ŠATY DURANT 1. Vešiak na kolieskach Alexo. Je to praktický doplnok, ktorý je vďaka kolieskam ľahko presúvateľný. V spodnej časti stojana je .

V eshope skladom, tovar expedujeme do pracovných dní. Pojazdný vešiak R-AC-A002. Kovový vešiak , balenie ks . Obliečky, obrazy, sviečky. Praktický pojazdný vešiak ALEXO na kolieskach s množstvom priestoru pre uloženie vecí.


Kúpte si praktický stojanový vešiak a pomestíte veľa oblečenia na malom priestore. V ponuke od Tempo Kondela nájdetete: vešiaky , botníky, predsieňové zostavy, sektorový nábytok a darčekové poukážky.

Pri výbere vešiaka na terasu či chodbu sa medze. Predam kovovy stojan na saty, Vesiak v tvare figuriny. Predám Vesiakovy diel na kolieskach bez políciek (IKEA: RIGGA). Na sklade - Ďalšie kusy budú na . Tento pojazdný vešiak s tyčou na šaty s nastaviteľnou výškou je vždy tam, kde ho potrebujete. Vďaka štyrom kolieskam ho môžete otáčať do všetkých smerov.


Praktický dvojramenný pojazdný vešiak vyrobený z nerezového kovu a čiernej plastovej základne, priečne spevnenie je tvorené doplnkovými tenkými tyčkami . Drevený stojanový vešiak s držiakom deštníkov, orech. Rozmery ŠxHxV: 80×43×85–1cm. Odolná, stabilná konštrukcia z. Prevedenie, s kolieskami.


Tieto sa jednoducho postavia do miestnosti, vybavené sú väčšinou otočnými kolieskami , pomocou ktorých sa bez väčšej námahy . Stojanový vešiak , klasický. Nemý sluha - vešiak stojí na kolieskach a to zaisťuje jeho jednoduchú . Vyrobený je v kombinácií čiernej farby a kovových (pochrómovaných) tyčí vysúvacieho ramena na šaty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky