streda 17. augusta 2016

Výrobník ľadovej triešte

Granitor, výrobník ľadovej drte, zariadenie, stroj na výrobu ľadovej drte, ľadovej triešte , ľadová drť. Množstvo typov výrobníkov v našej ponuke uspokojí . Predám profesionálny pákový výrobnik Ľadovej drte. Nádrže o objeme 3xlitrov, podsvietený, s možnosťou regulácie teploty individuálne na každej nádrži.


Možnosť výroby ľadovej triešte alebo iba chladenie nápoja.

Už za minútu zmení ľadové kocky . Pultový dávkovač ľadovej drti vhodný na výdaj granity a iných ľadových nápojov. Najinovatívnejší, všestranný a kopaktný . ZMRZLINOVÝ STROJ - stroj na zmrzlinu pro každého. Lahodný ľadový milkshake?


A čo potom mrazený alkoholický drink – áno, prosím! S týmto kúskom Zoku si môžete všetky tieto dobroty .

Veľmi efektívny pre bary, zmrzlinové obchody, čajovne a krčmy. Dávkovač ľadovej drte 3x10l. Na Slovenský trh dodávame kvalitné stroje na prípravu ľadovej drte - granity značky UGOLINI.


V horúcich letných dňoch nie je lepšie osvieženie ako ovocná ľadová triešť. Milujú ju nie len deti, ale aj dospelí, preto by ste ju mali mať v ponuke aj vy. Do výrobníka sa pridáva práškový koncentrát zmiešaný s vodou (alebo mliekom) alebo sirup na ľadovú triešť zmiešaný s vodou. Je potrebné postupovať podľa . Výkonný výrobnik ľadovej triešte , mrazeného jogurtu, smoothie s jednoduchým ovládaním. FF verzia so zosilneným mrazením ! Osobní odběr na pobočkách.


Vložte ho do mrazničky, pridajte nápoj podľa ľubovôle a stláčajte. Výrobník ľadovej triešte Magic Ice maker. Zábavná príprava, ktorú zvládnu aj deti.


Určený pre reštaurácie, hotely, bary, diskotéky, zariadenia rýchleho občerstvenia “fast food” apod. Typ oznámenia: Obchodná príležitosť (všetky postupy). Profesionálné výrobníky ľadovej drtě chladené vodou alebo vzduchom, rôzná kapacita, dobrá cena!

Pákovy výrobník točenej zmrzliny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky