piatok 12. augusta 2016

Silikonova podlozka na pecenie

Univerzálna silikónová podložka , na valkanie cesta alebo pečenie. Fólia univerzálna obojstranná, pečenie podložka do všetkých obvyklých pekáčov. Silikónová podložka je praktický pomocník určený na vaľkanie a prípravu cesta.


Pre vás, ktorí radi pečiete, je tu praktická podložka zo silikónu, ktorá sa používa ako náhrada za papier na pečenie alebo na prípravu cesta. Ochranná podložka chráni stolovú dosku pred spálením a vytvára nelepivý.

Hlavné časti: silikónová guma. Silikon je praktický materiál, který vám usnadní pečení. Pevně drží na kuchyňské lince a těsto se na vál . Nepriľnavá vrchná strana – zároveň spodná strana sa nekĺže.


Silikonová podložka je určena pro vyvalování těsta. Ideálna ako podložka pri vaľkaní cesta: pracovná plocha zostane čistá, podložku nemusíte mastiť . Prezri si u nás silikonova podlozka na pecenie a porovnaj ceny v 10.

Praktická silikonová podložka na válení těsta s rozměry 60×cm. Díky tomuto válu se Vám bude s těstem skvěle pracovat a zabráníte lepení těsta na vál. Vďaka silikónovej podložke pripravovaný pokrm neleží v omastku, ale na . Prípravu produktov uľahčí silikónová podložka , na ktoré môžete najskôr vyrobiť cesto a následne ju použiť v rúre namiesto papiera na pečenie. Pyramid Pán je silikónová podložka na pečenie pokrmov, ktorá Vám pomôže vytvoriť chutné a zdravé jedlo. Plně nahradí pečící papír, těsto se nepřipaluje, . Vyrobené zo 1 silikónu, vhodného pre styk s . Dokonale priľne k stolu, cesto sa nelepí, je skladná, mo.


Odolnosť voči vysokým teplotným rozdielo-60°C až 230°C bez zmien . Profesionální silikonová podložka na pečení , která je schopna odolávat. Silikónová doska na prípravu cesta, je vyrobená s pravítkom a geometrickými tvarmi rôznych veľkostí ktoré vám pomôžu pri príprave a tvarovaní marcipánu. C, dá se skládat a rolovat, neváže chutě ani . Podložku môžete využiť i namiesto papiera na. Tovar na objednávku, termín dodania cca týždne.


Uľahčite si prácu v kuchyni a zabudnite na ťažké plechy na pečenie alebo drevené dosky na vaľkanie, na ktoré sa vám cesto priliepa a ťažko sa vaľká.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky