streda 24. augusta 2016

Automaticka pracka siemens

Funkcia Vario perfect umožňuje. Sensoric práčka so systémom sensoFresh a multiTouch LED displejom. Siemens WM14T761BY automatická práčka. Je vybavená funkciou SpeedPerfect . S kapacitou pre kilogramov bielizne je vhodná .

Dos je technologie inteligentního dávkování pracího prostředku či aviváže. Na základě druhu tkaniny, množství prádla, tvrdosti vody a stupni znečištění . Už žádné odhadování kolik dát pracího práčku ! Qdrive, více informací ZDE. Automatická pračka WM14T440BY.


Nepoužité zboží - Pouze rozbaleno. Rozhodli jste se pro pračku značky. SIEMENS WM16W6H0EU automatická práčka Home Connect.

Věnujte prosím několik minut času. Pračka je vhodná k praní textilií. Popis: Prodám plně funkční automatickou pračku značky . Precizní automatický dávkovací . Táto práčká má inteligentný i-Dos automatický dávkovací systém ktorý vám odmeria . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, . Zabezpečujeme aj službu recyklácie - zberu použitého elektroodpadu. Tento typ práčok kupujú najmä seniori a zákazníci s problémami s chrbticou, keďže na ich obsluhu nie je nutné . Senzory řízené prací programy pro nejefektivnější využití každé kapky vody při jakémkoliv . Stop se zárukou plně elektronická regulace všech standardních i . Má závadu - vyhazuje pojistky. Tato pračka se řadí do energetické . Detaily o produkte nájdete tu!


Autorizovaný prodejce v České republice. Náhradné diely na práčku , sporák, rúru, bojler. Odoslanie už v deň objednávky, doručenie kuriérom aj v sobotu.


Diely sú skladom pripravené na odoslanie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky