štvrtok 11. augusta 2016

Nástenné poličky

Regále a poličky 1výrobkov. Nástěnná polička 60cm, barva tmavý sonoma dub P-0SONAutronic. Nástěnné police na zeď dokážou přeměnit prázdné stěny ve skvělé úložné prostory. Ozdobte závěsnými regály váš obývací pokoj.


Poličky mohou ušetřit místo. Môžete si vybrať z rôznych veľkostí vrátane políc , ktorých veľkosť si môžete upraviť podľa .

Moderné police na stenu na predaj za super cenu. V našej ponuke nájdete mnoho poličiek na stenu vo všetkých rozmeroch, v mnohých farbách a zaujímavých tvaroch. Náš široký sortiment nástenných políc. Dizajn nástenných políc vo vysokom lesku je jednoduchý, ale zároveň výrazný vďaka ich zaoblenému tvaru, ktorý na seba okamžite upúta pozornosť v každej . Krátke poličky , police s kovovým rámom aj súpravy drevených políc.


Všechny typy nástěnných polic a . Lze je vystavit v každé místnosti,ať už do obývacího pokoje, koupelny, tak i do předsíně. Nástenná polica ILBRO ks prírodná.

Balení obsahuje poličku, kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení. Police a nástěnné poličky jsou skvělým doplňkem do Vašeho bytu či domu. Nabízíme police a nástěnné poličky z kvalitních materiálů.


V tejto sekcii nájdete elegantné poličky, ktoré v detskej izbičke nenechajú . Objevte nejlepší výběr nástěnných polic ! Hledáte poličky na zeď, které se budou hodit do vašeho interiéru? Podívejte se k nám na e-shop, určitě si vyberete. Bohužel, tento produkt momentálně neprodáváme.


Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Tisíce poliček pro porovnání. Police, poličky jsou k mání v různých barevných provedeních, materiálech.


Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . PP-0WT2Sada moderních nástěnných poliček barvy matná bílá. Sada obsahuje 3ks poliček různých velikostí. Součástí balení jsou šrouby a hmoždinky pro . Mnoho typov nástenných sklenených políc.


Možnosť umiestnenia pod televízor. Ponúkame jednopolicová, dvojpolicové aj trojpolicová systémy is možnosťou .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky