pondelok 22. augusta 2016

Obyvacia stena tom

Aktuálna predajná cena s DPH: 269. Odporúčaná predajná cena: 455. TOM v obľúbenej kombinácii farieb dub sonoma-biela.


Stena je vyrobená z lamina, ktoré je nenáročné na údržbu, hrany sú opatrené ABS . Popis Nadčasová obývacia stena TOM Kv prevedení Slovník: (MDF) lMDFPolotvrdá drevovláknitá . Príjemne zladená zostava vynikne v interiéri.

Kombinácia divokého duba s tmavo hnedými plochami. Predávame nábytok do obývačky, obývacie steny, obývacie zostavy, TV steny, sektorové obývacie . Obývacia stena TOM za 3eur. Co není vidět, je uklizeno.


Příjemně sladěná sestava prosvětlí interier. Kombinace bílé barvy se světle dubovým dekorem dřeva. Jednoduchá no atraktívna obývacia stena Tom I Vám zaručene spraví z obývacej izby moderný priestor. Dve závesné vitríny, TV skrinka s panelom a poličkou, .

This Pin was discovered by Monka Design. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Dostupnosť tovar je dostupný. Dodanie do: pracovných dní. Možnosť osvetlenia: uvedená cena bez osvetlenia, . Objednávky prijaté v tom termíne budeme evidovať, expedované budú až po . Prečítajte si o tom viac na ako zladiť farby nábytku.


Moderná obývacia stena , Futuristický dizajn , Predná plocha MDF, vysoký lesk , Úchytky a nohy vo farbe kovu , Vitríny s bezpečnostným sklom - SCONTO . BELFORT moderná obývacia stena, biely lesk. Ako toto všetko však dosiahnuť v tom správnom pomere? Vyberte si z našej najširšej ponuky obývacích stien. V ponuke viac ako 1obývačiek. Moderné obývacie steny ale aj klasické nájdete na našom eshope.


Stylová obývací stěna vyhotovena ze dřeva s kvalitním laminováním a po hranách jsou nalepené odolné ABS pásky. Stěna do obýváku skládá z vitríny s . Nadčasová komoda v dekore dub Sonoma s bielym čelom je všestranne využiteľným kúskom hodiacim sa do obývacej izby, pracovne, chodby, či spálne. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky