piatok 12. augusta 2016

Indukčná varná doska gorenje

Základné typy - indukčné , sklokeramické a plynové dosky. Varná doska vstavaná, indukčná , varné zóny, senzorové dotykové ovládanie, . Varné dosky GORENJE Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Kompletná ponuka indukčných varných dosiek od značiek Mora, Amica, Electrolux, Whirlpool a iných. Vďaka jej ohrevu bude vaše varenie úspornejšie a bezpečnejšie. Ovládananá je štyrmi otočnými gombíkmi umiestnenými v prednej . Vďaka indukčnej technológii je zaručené šetrenie energiou.


PowerBoost Supreme Když čas je vaší nejcennější hodnotou PowerBoost Supreme poskytuje ohřev extrémní intenzity, a značně tak zkracuje dobu ohřevu. Ovládať ju budete kvalitným senzorovým ovládaním. Pri odstránení hrnce z indukčnej zóny dôjde do s. Malý test: Či je nádoba vhodná na indukčnú varnú dosku , zistíte, ak sa na jej.


IS656SC varná doska indukčná GORENJE. Ohrev u indukčných varných platní je dvakrát rýchlejší ako pri plynových platniach, čo ich robí úspornejšími a bezpečnejšími. Predám rok používanú varnu dosku ,bielej farby.


S dokladom o kúpe a ešte 3roky v záruke. Zvýšenie výkonu - PowerBoost AllBoost - funkcia zvýšenie výkonu na všetkých . Funkcia časovač StayWarm – udržiavanie teploty 70°C PowerBoost Supreme funkce . Gorenje IT 6SC Gorenje IT 6SC. Zbrúsená hrana SmartControl.


IT ORAW varná doska ind. Indukčná varná platňa, Skosená predná fazeta, Dotykové ovládanie senzorové, Funkcia .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky