piatok 19. augusta 2016

Plnenie kyslíkových fliaš cena

Pri vyprázdňovaní kyslíkových zásobníkov touto metódou, zostáva pochopiteľne časť kyslíka nevyčerpateľná. Cenník plnenia kyslíkom (nutnosť preukázať sa platnou certifikáciou). Argón,Acetylen,kyslik,dusik. Tieto stanice sú schopné naplniť od 2 . Redukčný vysokotlakový fľašový ventil Mediselect II 25L je určený na medicinálne plyny - kyslík.


Cena : bez DPH: 17€ s DPH: 21€.

Máme veľký výber kyslíkových fliaš naplnených Omedicínskym kyslíkom 9. Niektoré typy fliaš majú už integrovaný ventil, čo je veľmi výhodné, hlavne pri . Plnenie fliaš vzduchom 2bar a 3bar na počkanie. Poskytujeme výnimočne rýchle plnenie tlakových fliaš vzduchom na 2bar. Ponúkame predaj a plnenie zákazníckych tlakových fliaš.


CO, 150€ - cena novej plnej fľaše. Predaj a plnenie tlakových fliaš pre potrebu zvárania s ochrannou atmosférou argon,argon mix,dusik. Tlakové fľaše plnené potravinárskym oxidom uhličitým (CO2) sa používajú na výrobu perlivých nápojov( malinovka, sóda…) pre post – mixy, čapovanie piva, .

Kyslíkový inhalátor a dávkovač kyslíka. Výroba a rafinácia vodíka, kyslíka , dusíka a CO2. Dopyt: plnenie alebo výmena súkromných kyslíkových a acetylénových fliaš - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Plniť fľaše je možné iba z našich kompresorov.


Plniarne fliaš a miešanie plynov. Prevádzame plnenie tlakových fliaš rôznych objemov stlačeným vzduchom na tlak 20. Oceľová fľaša kyslíka vhodná predovšetkým pre miniautogén či iné technické.


UPOZORNENIE: Naša spoločnosť zatiaľ neponúka opätovné plnenie tejto fľaše! Mini autogén redukčný ventil-kyslík 2bar. Nitrox a trimix plníme len do kyslíkovo čistých fliaš - službu kyslíkové čistenie . Môžu vykonávať len revíziu kyslíkových fliaš , ale nemôžu ich plniť kyslíkom,.


Na vysoké ceny kyslíka upozorňovali ešte predminulý rok . Lepšie povedané ako si naplním kyslíkovú fľašu nejakým. Chápu přelití z desítky do dvojky kvůli ceně za kg, ale toto nevím. Požaduje sa predložiť vlastný návrh na plnenie predmetu zmluvy do pracovných dní od uzavretia.


Základné typy fliaš a zväzkov Technické plyny uvedené na tejto stránke sú dodávané tiež v iných typoch fliaš a zväzkov. Pre informácie o možnostiach a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky