utorok 2. augusta 2016

Mraznicka cena

V pamäti Podobné Heureka. V kategórii mrazničky sa nachádzajú rôzne prevedenia ako truhlicové, skriňové, alebo vstavané mrazničky , ale nájdete tu napríklad aj praktické výrobníky ľadu. Pre koľko ľudí v mrazničke plánujete uchovávať . Vďaka kompaktným rozmerom ju umiestnite aj do . Porovnajte ceny , parametre, recenzie a hodnotenia 3produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! VOĽNE STOJACA TRUHLICOVÁ MRAZNIČKA , POPIS: 350.

Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého sortimentu šuplíkových alebo pultových mrazničiek. Pultová mraznička šetriaca miesto na mrazenie potravín v priestorovo. Nečakajte a vyberte si to správne pre Vás, Beko, Whirlpool, Haier.


Inzerát platí do zmazania. Predám mrazničku AEG l. V Šali a okolie doveziem v cene - ďalej . Posledný kus za túto cenu ! Obsahuje průhledných šuplíků pro .

Mraznička má drôtenú poličku a výšku cm. Volne stojace a vstavané kombinované chladničky a mrazničky do každej kuchyne. Teraz s možnosťou nákupu on- line. Mrazák jako samostatný spotřebič je velmi populární u velkých rodin a živnostníků, protože v něm lze uskladnit na dlouhou dobu prakticky vše, co je potřeba.


Liebherr patria medzi špičkové chladiace spotrebiče. Ste rybár, polovník alebo si proste radi robíte zásoby dopredu? Určite sa Vám bude hodit voľne stojaca alebo truhlicová mraznička. Obľúbení výrobcovia: AEG Ariston - Hotpoint.


Cena od - do: Zrušiť cenový filter. Chladničky, mrazničky v akcii. Pozrite sa na výrobky v akcii a. LED osvetlenie, klimatická trieda SN-N-ST-T, rozmery (v š h) 85x112x7cm.


Pod 50€ je cena dodania tovaru € ! Truhlicová mraznička Hrubý Objem mrazničky (l): 2Cisty Objem mrazničky (l): 2Príkon (W): 1Energetická . Kvalitné mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Kategória pre pultové mrazničky.

Pultové truhlicové mrazničky s preskleným vekom. BEŽNÁ CENA bez DPH: 46EUR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky