utorok 16. augusta 2016

Gastro umyvacka poharov

Umývačka pohárov FUSION (ARISTARCO)rozm. Rozmery: 460x590x7mm (ŠxHxV) PROFI_GC_umyvacka_poharov. Veľkosť koša: 4x 4mm.


Soft štart (len model BD47), ktorý je vhodný najmä pre umývanie krehkých pohárov,. Barové umývačky od firmy ELFRAMO sú spoľahlivé a osvedčené.

Predam novu gastro umyvacku barova. Tie najkvalitnejšie gastro zariadenia od renomovaného belgického dodávateľa . Jednoduché umývačky pohárov pomocou studenej vody. SPACEMATIC PLUS umývačka pohárov.


Náhradné diely pre umývačky pohárov. Odpad je riešený přepadom pod horným okrajom . Z tohto dôvodu sa stroj dá individuálne konfigurovať pre rôzne účely použitia až s troma štandardnými programami: - umývačka pohárov , - umývačka bistro, .

Profi gastrotechnika v Košiciach. Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Ideálne pre umývanie tanierov, príboru, pohárov , . UMÝVAČKA POHÁROV STALGAST. Ponuka profesionálnych umyvačiek riadu.


Gastro umývačka riadu a pohárov COMENDA. Predaj, montáž, servis gastrozariadení, nerezových doplnkov, konvektomatov, umývačky riadu, barová technika, pizza pece, práčovne, chladiace zariadenia. Má odolnú, trvácnu, samonosnú konštrukciu z . Spulmaster Hrozmery 32x28x16cm nerez. Soft) štart, ktorý je vhodný najmä pre.


Inzeráty gastro umyvacka. Bezplatná inzercia, gastro umyvacka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Umývacka pohárov Aristarco kos 4x 4mm - celonerezové prevedenie - s nerezovým umývacím a oplachovým ramenom, nerezový odpadový filter - rozmer. Vám dodá istotu perfektne čistých pohárov , tanierov, plechov, gastronádob a pracovných .

Kategoria: Ohrievacie telesá - gastro.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky