pondelok 22. augusta 2016

Liatinová grilovacia panvica

Popis produktu Lodge - Štvorcová liatinová grilovacia panvica (priemer cm). Lamart liatinová grilovacia panvica na stejky. Stoneline Panvica grilovacia s mramorovým povrchomje vyrobené z tlakovo liatého hliníka a . Táto panvica má rebrovaný povrch, vďaka ktorému sa počas varenia . Rovnomerne vedie teplo, usporí.

Vitajte v internetovom obchode s liatinovým riadom LODGE. Grilovacia s antikórovou rúčkou -28cm. Panvica dokonale rozvádza teplo po celej svojej ploche a je výnimočne odolná voči vysokým . Liatinové panvice švédske Skeppshult.


Malá grilovacia panvica v atraktívnej červenej farbe je vyrobená z veľmi kvalitnej liatiny. Použité materiály a technológie spracovania zaručujú rovnomerné . Kvalitna liatinová grilovacia panvica.

Využitie na grilovanie aj vyprážanie. Panvica je vyrobená s čistej liatiny, s jedného kusu . Panvica vhodná najmä na prudké opekanie a na zdravé smaženie mas, rýb, morských plodov, zeleniny. Vyrobená z čiernej liatiny. Odporúčané na servírovanie teplých jedál. Hrubé dno zabezpečuje dlhodobé . Je vyrobená z kvalitnej a . LAMART liatinová panvica na . Materiál: liatina, drevená rukoväť.


Praktická smaltovaná liatinová panva je vysoko kvalitná, stála, vyrobená z tvrdého . Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Smaltovaný liatinový riad - vysoká kvalita, stály, tvrdý nemenný materiál, farbiteľný. POPIS Okrúhla grilovacia panvica od výrobcu Staub je vyrobená z . LIATINOVÉ GRILOVACIE PANIVCE. Je ideálna pre prípravu mäsa, rýb i zeleniny na grile, v rúre a na .

Weber liatinová obojstranná grilovacia platňa pre grily Weber Spirit rady 300. Vhodná na cigánsku, zemiakové placky, palacinky, volské oká, atď. Tefal Invissia grilovacia panvica.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky