pondelok 29. augusta 2016

Pračka tatramat

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Práčky Tatramat boli jedným z nejlepších vývozných artikov československého hospodárstva. Dnes sa firma špecializuje na výrobu kotlov a . Predám zachovalú, plne funkčnú automatickú práčku značky Tatramat.


Práčka je zhora plnená, funguje na studenú vodu, ktorú práčka dodatočne ohrieva.

Vířivé, ale i automatické pračky Romo či automatické pračky Tatramat neodmyslitelně patřily ke koloritu socialistických domácností. Funkční Tatramatka, československá legenda, u babičky ještě stále v provozu. Vírivé, ale aj automatické práčky Romo či automatické práčky Tatramat neodmysliteľne patrili ku koloritu socialistických domácností. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Predstavili tu totiž horúcu novinku popradského podniku - práčku Tatramat 246mini, ľudovo prezývanú tatramatka.


Kompletní informace o produktech značky Tatramat - ceny, hodnocení, recenze na jednom. KLÍNOVÝ ŘEMEN DO AUTOMATICKÝCH PRAČEK TATRAMAT. V katalogu nemáme podrobnější informace o pracka tatramat.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Inzeráty pracka tatramat. Bezplatná inzercia, pracka tatramat predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Dominantou výroby sa stávajú automatické práčky , elektrické ohrievače vody. V podniku sa zavádza nová technológia nanášania smaltu. Automatická pračka , Tatramat , typ 245. Nutné připojení na teplou vodu. Pračka je odzkoušena, funkční.


Velmi málo používaná, téměř jako nová . PRODAM PLNE FUNKCNI PRACKU Tatramat MINI NA 5KG. TATO BABICKA VAS JESTE PREZIJE ! Ahoj, potřebovala bych poradit s opravou pračky Tatramat 242. Je to pračka s plněním zezhora.


I přes její stáří bylo všechno OK. Stránka je věnována česko- slovenským pračkám a podobné technice. Opravy praček a sušiček prádla.

Podnik byl přejmenovaný na Tatramat , n. Matejovce (později Poprad). Spoločnosť Whirlpool, s úctou k .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky