streda 17. augusta 2016

Plastový príborník

V sekcii príborníky nájdete odolné plastové príborníky pre vloženie do zásuvky. A to vo farbe bielej, šedej a elegantné metalické. Príborníky do zásuvky sú . Rozmery príborníka:Hĺbka: 4mmŠírka: 815.


Hettich HETTICH PLASTOVÝ PRÍBORNÍK - InnoTech OrgaTray 56 4x 900.

Hettich PLASTOVÝ PRÍBORNÍK INNOTECH ATIRA ORGATRAY 5- VS81. Plastový príborník InnoTech Atira OrgaTray 4x 900. Plastové príborníky do zásuvky použiteľné v kuchynskej linke alebo v kancelárii. Zorganizujte si svoje zásuvky :-) Pomôžu Vám v tom naše príborníky, držiaky tanierov, stojany alebo vešiaky na utierky.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Dovoz a vynáška v Bratislave ZADARMO. Mix farieb - dodanie tovaru podľa aktuálnej skaldovej dostupnosti.

Farba na fotke je ilustračná. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia. Vaše hodnotenie: SKLADOM. Když nevíte, kam co položit, pověste to.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Popis: Prodám plastový příborník. Nové,s drobnou kosmetickou vadou. Rozměry samotného příborníku jsou š. Pribornik , vybavenie zásuvky na predaj. Organizér do zásuvky TORO 23x15cm z plastu v barvě šedostříbrné.


Buďte prvý, kto napíše recenziu. Kč bez DPH ks možné varianty zboží. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Dostupnost: Obvykle 7-dní.


IKEA :) POUŽITÝ V SUPER STAVU-kvalitní plast!

Materilál stříbrný plast, bez další úpravy. Příborník lze zmenšit uříznutím dle .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky