streda 24. augusta 2016

Vstavana parna rura

Vstavaná parná rúra s grilom – objem 38L, Touch control, LED displej,. O zvyšok sa postará parná rúra. VSTAVANÁ KOMBINOVANÁ PARNÁ RÚRA SMEG S45VCX2.


Vákuum v kombinácii s parou zaistí, že pokrm bude doslova nabitý intenzívnou chuťou, rovnomerne prepečený, ale . Parná rúra je ako rýchlovarný hrniec s vriacou vodou. Para bez čakania zohreje riad a suroviny, takže ak do nej pri raňajkách vložíte párky, .

Rúru je možné ľahko umiestniť aj v menších priestoroch vďaka . Kombinovanú parnú rúru je možno použiť na ohrievanie alebo . Vstavané rúry gorenje na pečenie ponúkajú inovatívne konštrukčné riešenie - dômyselné umiestnenie . Pečúce rúry sú dnes súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi. Zabudovateľná parná rúra 38cm vysoká pre delikátnu prípravu zdravých jedál. Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších. Ahojte, rozmýšľame nad kúpu parnej rúry , nakoľko nebudeme mať mikrovlnku. Vo vstavaných kávovaroch sa nevyznám emoticon.


Spríjemnite si varenie v parnej rúre, ktorá bola navrhnutá tak, aby varenie bolo skutočne radosťou.

S rúrou SteamBoost vybavenou parnými funkciami vyťažíte z pokrmov ešte viac chutí. Vďaka pečeniu v pare sa ľahko stanete šéfkuchárom. Vstavaná kompaktná parná rúra s grilom PKS454IF s objemom l. Rúra sa pýši displejom so . Jej celkový vnútorný objem je litrov. Prezri si u nás vstavana kombinovana parna rura a porovnaj ceny v 10. Kompaktná parná rúra Siemens CD634GBSo objeme litrov.


Konvektomat Miele XL splní všetky vaše želania. Ako parná rúra ponúka všetky výhody, ktoré sú popísané v kapitole Parné rúry. Okrem toho má veľa funkcií rúry. Práve preto treba venovať kúpe rúry na pečenie náležitú pozornosť. Avšak parná rúra slúži na prípravu jedál v pare, teda bez tuku iba . C, horúci vzduch do 250°C, kombinovaná prevádzka, regenerácia, varenie, rozmraz.


Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve . Výrobca: Siemens , Kategória: Vstavané rúry. Najkvalitnejšie vstavané rúry Vám doručíme expresne rýchlo. TFT displej: ľahké čítanie z . S programom parného čistenia bude vaša rúra vždy trblietavo čistá.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky