pondelok 29. augusta 2016

Hliníkový box

Pogumované rukoväte s pružinou, pri odložení sa. VNÚTORNÝ ROZMER (mm) - 735x330x3VONKAJŠÍ ROZMER (mm) - 770x370x3OBSAH (l) - NOSNOSŤ (kg) - 1HMOTNOSŤ - (kg) - - Kvalitné . Ideálny pre prepravu a uloženie cenných alebo citlivých materiálov. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Natec RHINO Externí box pro 3.

Přepravní box pro psa zvyšuje . Vonkajšia dĺžka, 7mm . Má zaoblené hrany a uvnitř boxu je gumové. Univerzálny uzamykateľný hliníkový box na zberateľské predmetyKomfortné a bezpečné uskladnenie na približne 1ks bežných ročníkových obehových. Box Externí hliníkový box FANTEC DB-551Cpro 5. Celohliníkový externý box pre zariadenia s IDE rozhraním a externým napájacím zdrojom.


To je možné díky těsnění z EPDM gumy umístěné na krytu.

Ideální pro přepravu a uložení cenných nebo citlivých materiálů. Potřebujete -li odolný přepravní box a nedůvěřujete-li plastům nabízíme přepravní boxy a bedny hliníkové. Pevné hliníkové boxy, ideální pro přepravu a uložení cenných nebo citlivých materiálů. Velmi dobrá stabilita je dosažena použitím vysoce dimenzovaných.


Uzamykatelná kvalitní bedna na nářadí nebo na upínací pásy, o rozměru 760mm délka x 245mm výška x 330mm šířka. GentleBOX JR-2L2C je kompletní kovový venkovní box pro AP, RouterBOARDY a další elektroniku. RockShield - hliníkový box pre Rocket M5. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů hliníkový box.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . SATA disk do kapacity 500GB, vnitřní rozhraní SATA, napájení . Kompaktný hliníkový externý box AXAGO EE25-XA ALINEbox s USB 2. Hliníková přepravní bedna B29. Kryt nabízí snížení nežádoucího rádiového šumu. Decoy hliníkový box na strelivo Pevná hliníková krabica na strelivo s uzamykateľným uzatváracím mechanizmom.


Púzdro je schválené pre leteckú dopravu.

Prezri si u nás hlinikovy box a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky