streda 24. augusta 2016

Sekery fiskars akcia

Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. FISKARS dáva ročnú záruku na sekery po registrácii na. Je skvelá pre kempovanie , . Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Univerzální použití - pro přípravu palivového dříví, pro .

Menšie univerzálna sekera XFiskars. Fiskars X- doručenie domov alebo na predajňu. Pre turistov a outdoor použitie. Pre presnú prácu je dôležité ťažisko sekery.


Všetky sekery FISKARS X ho majú veľmi blízko čepele, a tak je práca s nimi nie len omnoho účinnejšia, ale hlavne . Sekera novej generácie“ – tak uviedla na trh známa fínska značka náradia FISKARS svoju novú radu sekier. Pri používaní sekier, ale aj .

Naše ocenené sekery dokážu rozseknúť poleno jednou ranou. Malá, ľahká a účinná sekera , ktorú môžete jednoducho nosiť v batohu, alebo na opasku. Malá, lehká a účinná sekera , kterou můžete snadno nosit v batohu, nebo na opasku.


Je praktická do auta, lodi, nebo na chatu. Sekery se stali první kategorií výrobků, které v ní měly být vyráběny. Akcia Výpredaj Novinky Na sklade. Sekera so sklolaminátovou násadou tĺmiacou nárazy, s protišmykovou rukoväťou s rozšírením na konci proti vykĺznutiu, sekera je ručný pracovný nástroj . Výrobky zaradené do akcie sa dajú kúpiť aj bez nálepiek za maloobchodné ceny.


Vaša cena bez DPH: 5€. Povrchová úprava PTFE pre zníženie trenia . Zoradiť podľa: názvu A-Z, názvu. Je to o spôsobe vsadenia poriska do čepele sekery. Tak mi to nedalo s tou FISKARS akciou v Mounfielde. Dodává se s plastovým pouzdrem kryjícím ostří.


Popis: Stredná štiepacia sekera XZákladné rysy Na štiepanie stredne . Vaše hodnotenie: Ďakujeme za Vaše hodnotenie.

Dlhšie porisko o dľžke 5mm pre väčší výkon. XŠtiepacia sekera - Veľká, nový. Kempingová sekera XXXS FISKARS - detail.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky