piatok 5. augusta 2016

Skrinka pod umývadlo kolo

Pozrite sa na najnovšie výrobky z našej ponuky. KOLO skrinka s umývadlom Rekord lesklá biela Univerzálne prevedenie, dvierka je možné . Podívejte se na nejnovější zboží z našeho. Závesná skrinka pod umývadlo zo série Modo od firmy KOLO , biela farba.


Skrinka má lištu pod úchytom vo farbe chróm.

V prípade záujmu je možné doobjednať . Naozaj všetko pre vašu kúpeľňu, za najlepšie ceny. Hledáte sortiment Nábytok? Zajímá vás Nábytok skrinka pod umývadlo nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . KOLO REKORD skrinka pod umývadlo 40x51cm hranaté, závesná, pravá, biela lesklá. TECHNICKÉ PARAMETRE: Šírka: cm.

Kolo Modo závesná skrinka pod umývadlo lesklá biela. Nabídka koupelnových skříněk pod umyvadla. Vybrané skříňky jsou dodávány jako komplet s umyvadlem, k vybraným skříňkám je nutné umyvadlo objednat . Kolo Traffic závěsná skříňka pod umyvadlo 60cm, se zásuvkami, bílá. Vyberajte z ponuky viac ako produktov Kolo a nakupujte pohodlne online. Skrinky pod umývadlo značky Kolo nájdete na biano.


Druh výrobku, skrinka pod umývadlo. Farba popisná, biela lesklá. Závěsná skříňka pod umyvadlo určená pro umyvadlo umyvadla šířky cm.


Skříňka má zásuvky s mechanismem . Podumývadlová skrinka s dvierkami otváranými dotykom určená pod umývadlo KOLO Traffic 45. Produkt patrí do kategórií: Sanita. Namontovať skrinku pod umývadlo nie je až taká veda, a ak máte dobré.


Potom ste na správnom mieste. Všetko vybavenie do kúpeľne zoženiete u nás na jednom mieste. Kúpeľňové skrinky , vitríny, zrkadlá, umývadlá , alebo rovno celé .

Kompletní s: - montážní . Rozměry: 4x 6x 3cm.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky