streda 3. augusta 2016

Varic na varene vino

V katalógu nemáme podrobnejšie informácie varic na varene vino. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Varič na svařák - nerezový hrniec na varené víno čaj 20l.


Nádoba na varené víno , zásobník vody, varič na víno, varené víno , varič na biele víno, punč, Varič. Elektrický hrniec na víno, . Plášť z ušľachtilej ocele.

Trojstupňový spínač pre „vypnutie“, „ udržiavanie tepla“ a „varenie“ – s 2-mi kontrolkami. S tlačidlom pre funkciu krátkeho . Nič nie je príjemnejšie, ako keď vás počas chladnej zimy zahreje chutné varené víno , čaj alebo punč. Hrniec ideálny na udržiavanie vareného vína , čaja alebo horúcej vody na čaj v menšom množstve.


Zásobník je v celonerezovom prevedení. Hrniec na varené víno v nerezovom prevedení, rukoväte sú vyrobené z kvalitného plastu, vrchnák je sklenený. Plynulá regulácia teploty 30° C . Chcete v rámci svojho rozbiehajúceho podnikania alebo pre interné cataringové účely podávať varené víno , zároveň však ešte nie ste .

Ohrievač, varič teplých nápojov. Ideálne pre varené víno , čaj. Pracuje automaticky a udržuje nápoje pri servírovacej teplote. Mozna vymena za valec zetor unc major. Dávkovače nápojov - Variče na varené víno.


Chýba: varene Predám varic na vino kúpim inzercia, vyhľadávanie inzerátov bazár. Tento vařič je určený pro profesionální použití (na vařené víno , grog, čaj, vodu a různé jiné horké nápoje). Je vyroben z nerezové oceli vysoké kvality, . Viac ako ročné výrobné.


Hrniec má vypúšťací ventil, takže je možné ho použiť ako automat na varené víno. Nerezový plášť, hladinoznak . Varené víno , čaj, punč - nič neprekoná hrejivý pocit v žalúdku. Stupnica s presným ukazovateľom.


Návod na použitie a záruka. Udržíte v ňom na požadovanej teplote taktiež teplý čaj, či varené víno. Alebo výpustný kohútik zvnútra uzavriete dodávanou zátkou a bez strachu v ňom môžete . Spotrebič neklaďte na elektrický alebo plynový varič ani do jeho blízkosti,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky