štvrtok 25. augusta 2016

Plynový varič

Prenosný plynový varič Alpen Camping 2vna propán-bután i kartuše Vybavte sa na letné kempovanie a výlety. Ak idete na dovolenku využijete kartuše. Rsonic Cestovný plynový varič. Ponúkame ucelenú ponuku plynových varičov od značiek Campingaz, Coleman, Primus a ďalších.


Skvelé ceny a dodanie do druhého dňa z . Robustný a stabilný plynový varič , ktorý znesie veľkú záťaž.

Veľmi výkonný vďaka širokému rozptylu plameňa. Vyrobený z nerezovej ocele a hliníka, prívod . Kempingové variče Bradley Smoker Light my fire MSR Coleman a ďalšie. Turistický plynový vařič Var je určen jak na víkendové pobyty, cyklovýlety, tak i na trekingové akce, či výkonnostní vysokohorskou turistiku a horolezectví. Campingové vařiče Bradley Smoker Borniak Light my fire MSR a další.


Univerzální plynový vařič nejen pro vyznavače turistiky. Pre ľudí, ktorí radi chodia na turistiku aj na viac dní je dobrý turistický varič. Malý plynový vařič , ideální pro expedice i do nepříznivých podmínek.


Pracuje na kartuše Campingaz CP250.

Automatické piezozapalování. Plastový kufřík pro přenášení. Bezplatná inzercia, plynovy varic predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Hledáte jednoplotynkovy plynovy varic ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Stylový dvouplotýnkový vařič Primus Onja Stove je díky své skladnosti unikátním.


FyreLite od americké firmy Coleman. Nejprodávanější produkty v kategorii. Plynový vařič Double hořákový, nízkotlaký . Predám čisto nový a nepoužitý celoliatinový prenosný varič s plynulou reguláciou plameňa a so šrobovateľnými nožičkami.


Povrchová úprava horáku je . Pozrite sa na priehľadný návo ako si vybrať kvalitný outdoorový varič MSR. Viete, aké má výhody a nevýhody plynový varič ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky