štvrtok 11. augusta 2016

Skládací box

Skládací box WILLY černý. Ak je prázdny, možno ho jednoducho zložiť a dať do . Dovolují zorganizovat si . Silikonový skládací box - sada ks. Praktické úložné boxy pro uložení hotových pokrmů, další využití např.


Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Odolný a lehký box pro psa, složíte ho za několik sekund. S deliacou stenou – pre lepší poriadok a prehľad. Možno ho poskladať – veľkosť boxu sa dá obmieňať podľa potreby. Vyberateľná deliaca stena – s upevnením . Vhodný zejména do auta - dostatečné vzdušné průduchy na všech stranách. Kovová kostra i nepromokavý materiál jsou stejné jako u . SKLÁDACÍ BOX platné do: 28.


Textilní BMW skládací box je ideální doplňkový produkt na přepravu předmětů ve Vašem vozidle.

Kompakní velikost při rozložení. Skladací box Meori Classic pre všetko potrebné, či už nákup, alebo hračky pre deti. Plastový skládací box , velký, šedý. Nosnost boxu je až kg.


Mulifunkční skládací box na uložení do vašeho vozu. Stojánek na kuličková pera „Desk”. Závěsný venkovní držák na . Collapse Storage Box je pevný a odolný poškodenia. Má dvě ucha na přenášení.


Praktický koš na hračky, či jiné věci v dětském pokojíčku. Jednoduchý, odolný a ľahký box pre psa, ktorý zložíte za pár sekúnd. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Vhodné pro použití v automobilech, dílnách, garážích i pro domácí použití. Snadné vylévání uniklé kapaliny .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky