piatok 12. augusta 2016

Ručky na kuchynsku linku

Moderné, detské, porcelánové, retro rôznych farbách a rozmerov. Vyberať môžete zo širokej škály materiálov i farieb. Postavte si kuchyňu podľa svojich . Nábytkové úchytky a nábytkové gombíky nákup a rezervácia v OBI. Prehľadný výber nábytkových úchytiek na kuchynské skrinky.


Moderené aj rustikálne úchytky, hranaté aj zaoblené, designové aj tradičné úchytky.

Nabízíme kuchyňské úchytky, nábytkové úchytky, kovové úchytky do kuchyně, dětské úchytky, plastové úchytky SIRO. Oživte svoj nábytok štýlovými úchytkami! Kožené úchytky, porcelánové, kovové aj keramické hoci aj na kuchynskú linku máme na sklade na Bella Rose. Rustikální úchytka na kuchyňskou linku 17. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú nábytkové úchytky, madlá pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich majstrov.


Sledujte nás na sociálnych sieťach. Vybírat můžete ze široké škály materiálů i barev. Kovová úchytka , farba nerez v kombinácií s lesklým chrómom.

Kde majú úchytky na kuchynskú linku v vidieckom štýle? Kovové úchytky pro váš nábytek, kovové úchytky do kuchyně a předsíně nabízíme v různých roztečích a povrchových úpravách - nerez, chrom, mosaz. Predam kvalitnu kuchynsku linku s drezom a pracovnou doskou(345×145).


Ma foliovane dvierka a kvalitne uchytky. Gamet, Retro, Hliník, Zadlabávací, Dary moře, Siro. Podľa osovej vzdialenosti skrutiek, alebo skrutiek, ktorými sú pripevnené k nábytkovým.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Kuchynské úchytky sú malé detaily, ale na kuchyňu majú rovnaký vplyv. Detailom ktorý doladí konečný. Zmena úchytky niekedy úplne zmení celkový dojem kuchynskej linky.


Kuchynská linka je najdôležitejšou zložkou každej kuchyne. Nejedna gazdinka pri kuchynskej linke strávi kopec času. Pri jej výbere zohráva úlohu viacero . Krásným detailem, který stojí za pozornost, jsou u kuchyně úchytky.


Dodáváme je i jako sety - k úchytce nebo madlu si můžete vybrat knopku ve stejném dekoru.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky