pondelok 22. augusta 2016

Knižnica na stenu

Uložte si knihy prehľadne. Praktické knižnice a regály s veľkým odkladacím priestorom. Police premenia steny na úložné priestory a regály vyplnia hluché miesta vo vašej . Biela knižnica Symbiosis Astor 26.


Prezrite si Regály a knižnice na katalognabytku. Knižnica z dreva paulovnia House Nordic Pisa.

Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodne zľavy. S trochou fantázie či náležitou dávkou inšpirácie premeníte nudné steny na naozaj zaujímavý bytový akcent. Pri výbere knižnice však vždy . Použite vhodné doplnky pre upevnenie na vašu stenu , ktoré sa predávajú samostatne. Multifunkčné knižnice , police a regály sú ideálne úložné riešenie do domácnosti na knihy a iné poklady.


Vyberte si z našej ponuky a zútulnite obývaciu izbu. Ihneď k odberu na pobočke. Kto by bol povedal, že aj ukladanie kníh je umenie?


Aby domáca knižnica vyzerala dobre, nezáleží len na systéme ukladania, ale aj na vizuále!

Venujte knihám priestor, aký si zaslúžia. Dizajnové knižnice pre vášnivých aj striedme čitateľov nájdete na Biana. Stovky štýlových knižníc z dreva, kovu i skla. Polici spravidla zadná strana chýba a je najčastejšie riešená ako závesný nábytok na stenu. V internetovom obchode s nábytkom Tempo Kondela nájdete tie pravé knižnice do Vášho bytu.


Police a knižnice , online inzercia políc a knižníc zdarma na Bazar. Predám vešiakové steny s poličkami, vešiakovými háčikmi, alebo zrkadlami, rôzme farby. XL Sada štvorcových políc na stenu , biela. Neobmedzene flexibilný systém pre knižnice a nábytkové steny , deliaca stena do obývacej izby, domácej pracovne alebo detskej izby. Môžu mať rovnaký dizajn ako kuchyne, čo je trend súčasnosti.


Ale môžu mať aj úplne odlišný vzhľad. Zostavy, knižnice , solitéry a deliace steny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky