piatok 26. augusta 2016

Sud na naftu

Výsledky vyhľadávania v krížovkárskom slovníku pre sud na naftu. Nádrže na naftu - německá kvalita, nejnižší ceny : Potravinářské sudy - Nádrže na dešťovou vodu Dekorativní květníky Nádrže na víno a potraviny Nádrže na . Popis: 200L sud od nafty. Predam stary, predtym pouzivany Süd na naftu.


Všetky inzeráty - inzerátov.

ERPADLO RUČNÉ NA PLECHOVý SUD. Predám ručné čerpadlo na sud , funkčné, bolo používané na prečerpávanie nafty. Bezplatná inzercia, sud 200l predaj a inzercia. L plastové kanystrý (barely, sudy ) naftu ,benzin,aj. Cena: Dohodou, Lokalita: Plzeň-sever.


Prodám plastové sudy, kanystry obsah 50l a 220l. Plastové kanystry 25l, nádoba,su kanystre .

Preložiť slovo „ sud na naftu “ zo slovenčiny do angličtiny. Zvládne vytláčet s kapacitou 1litrů za minutu do max. Predám pekný pozinkovaný plechový 2litrový Sud. Inzerát v kategorii Ostatní.


Predám Sud 200litrov - kusy bola v nich nafta. PLECHOVÝ SUD 2L POUŽITÝ S ODNÍMACÍM VÍKEM A PÁKOVÝM UZÁVĚREM. Kanystry na benzín a naftu. Sud na NAFTU 200L s ruční pumpou. V nabídce kanystry různých objemů.


Preklad „ sud na naftu “ zo slovenčiny do taliančiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Aldo sud na vodu s víkem černý 1l. Ruční plastové čerpadlo na naftu SP-25. Gsud na dešťovou vodu PH s kohoutkem, 5l.


Univerzální plastové čerpadlo pro čerpání z nádržek a sudů do hloubky 8mm.

Savage Republic, art-punkoví veteráni z Los Angeles, se vrátili ze zapomnění se vší parádou. Profesionnální rotační litinové čerpadlo pro čerpání a výdej olejů , nafty apod. Prosil som o radu ako vyčistiť sud , neriešil som ako minúť peniaze.


Starý sud od nafty je dobré na jedinú vec a síce do odpadu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky