pondelok 1. augusta 2016

Electrolux ewf1276gdw

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. K jej výbave má LED displej, invertný motor pre zvýšený výkon a extrémne tichý . Hodnotili užívatelia, priemerné hodnotenie z 5. LCD displej, dB, invertorový motor, parní programy, Time Manager, XXL buben.

Programy parowe umożliwiają odświeżanie odzieży i usuwanie z niej zagnieceń. K její výbavě má LED displej, invertní motor pro zvýšený výkon a extrémně tichý . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Pára vaše oděvy načechrá, narovná . Dizajn skrine: voľne stojace, Systém vkladania: Predné plnenie, Farba: biela.


Kapacita bubna: kg, Maximálne otáčky odstreďovania: . Moderní pračky již nezruinují váš domácí rozpočet, moderní a vysoce úsporná pračka Electrolux se díky své nízké spotřebě může pochlubit zařazením do . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.

Nabízí kapacitu až kilogramů prádla , což ocení i větší domácnosti. Extra velký XL plnící otvor . Samostatne nastaviteľná teplota: nie . Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


ELEKTRO DVORSKÝ autorizovaný prodejce značky Electrolux. Velmi energeticky úsporná. Barva ovládacího panelu Bílá Barva Bílá Max. Materiál nádrže Carboran Technologie praní Eco ventil Funkce výběr.


Pračka s párou, která zároveň usnadňuje žehlení Parní programy vyhlazují pomačkání a osvěžují oblečení. V krátké době je vaše oblečení opět připravené k. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky