utorok 23. augusta 2016

Valčeky na cesto

Najpredávanejšie produkty z kategórie. Rozvaľkajte cesto štýlovo! Okrem klasického dreveného valčeka máme v ponuke aj embosovaný valček so vzormi, ktorý vykúzli tie najkrajšie sušienky. Drevený valček na cesto s ložiskami. Váľok na cesto kráľovská červená, KitchenAid.


Valček na cesto malý, drevený.

Silikónový váľok na cesto s drevenými držadlami Nordic kitchen, Eva Solo. Pomôcky na pečenie valčeky na cesto skladom. Lacné pomôcky na pečenie valčeky na cesto.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie valčeky a podložky na cesto. Ukážeme kde môžete valčeky a podložky na cesto najlacnejšie a najbližšie . Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vynikajúci na ľahké vaľkanie cesta až k okrajom formy, cesto. Jedinečné valčeky na cesto s motívom.


Slovensko (mapa ) Platnosť kupónu je od 15. Používame naše súbory cookies a aj tretích strán, aby sme vám poskytli tie najlepšie služby, zobrazili vám relevantné ponuky a získali štatistiky o vašej návšteve .

Vyberte si u nás kvalitnú dosku na cesto ktorá Vám vydrží. Ponúkame dosky v rôznych veľkostiach a cenových kategóriách, vhodné na akékoľvek použitie. Upečte vynikajúce koláče s dokonale vyvaľkaným cestom.


Uľahčite si prácu a čas použitím . Vďaka hladkému nerezovému povrchu sa cesto na valček nelepí a možno ho ľahko čistiť. Po použití umyte a ihneď osušte, neumývajte v umývačke. Vyrobený z vysoko odolného a tvrdého dreva gumovníka brazílskeho( Hevea brasiliensis). Vaše koláče budú vyzerať ako nikdy pred tým. Ponúkame Vám valčeky na cesto ktoré sú precízne gravírované a vhodné aj ako malý . Pomôžte si pri formovaní cesta s valčekmi na cesto z našej ľudovej predajne.


Ponúkame lacné a kvalitné valčeky na cesto s možnosťou osobného odberu. Pamätáte si ešte maliarske valčeky z obdobia socializmu, ktorými sa vytvárali vzorované steny pripomínajúce tapety? Presne to je spomienka, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky