pondelok 20. júla 2015

Vaha na kavu

Veľmi citlivá váha , pomocou ktorej si presne navážite požadované množstvo kávy. Citlivosť váhy je 1g a maximálna hmotnosť 600g. Predaj digitálnych váh na kávu.


Digitálna váha na kávu 600g. Malé vreckové váhy , alebo aj mikrováhy vhodné na váženie čaju, kávy , či na váženie mincí.

Ideálne váhy pre domácich majstrov. Zrnková káva a kávovary najlepších svetových značiek. Kompletné kávové príslušenstvo na jednom mieste. Praktická váha od firmy Coffee Gear. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Je vhodná předevšetkým pro domáce použitie, ale i do menších . V prípade záujmu nás kontaktujte.

V našem sortimentu nabízíme profesionální baristické váhy Brewista či Hario, ale také klasické váhy za příznivé ceny. Skvelý pomocník pre baristov. Pre baristov profesionálov. Jedná se o malou přenosnou váhu, která dosahuje přesnosti až 1g. Tato váha představuje dokonalého pomocníka při přípravě kávy.


Bez problémů lze použít i na zvážení kávy v portafilteru při přípravě. Nescafé Dolce Gusto Café AU LAIT INTENSO 16ks. Pro správné nastavení extrakce potřebujete digitální váhu na kávu na deseti gramu. Zároveň můžete využít další doplňky jako jsou stopky, odměrky či teploměry.


Kuchyňské váhy Sencor EMOS ETA BEURER a další. Stolní digitální váha Coffee Gear s podsvíceným displejem a nerezovou vážící plochou. Rozměry váhy umožují přesné vážení kávy přímo v páce (portafilteru)!


Váha na kávu Pocket Scale je ideální na cesty nebo pro přípa že do váhy nechcete moc investovat. Aby bylo možné uvařit lahodnou kávu , je pro začínajícího baristu i zkušeného profesionála zásadní množství kávy a čas extrakce. Obchodní váha CAS PR PLUS 6kg bez nožky.

HARIO Vdigitálna váha. Hario Vdigitálna váha so stopkami je ideálna na prípravu kávy alternatívnymi metódami. French press, AeroPress, Chemex, . Citlivá digitálna váha ktorú mnohí prezívajú váha na drogy pomocou tejto váhy si presne navážite požadované množstvo kávy. Váha pre každého seriózneho kávičkára a baristu s ochranou proti vlhkosti.


Auto 1- Espresso mód: Po položení šálky na váhu sa váha.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky