piatok 24. júla 2015

Skleneny stolik pod tv

Sklenené stolíky pod televízor pôsobia veľmi moderne. Spolu v kombinácii s kovovými prvkami dodajú miestnosti eleganciu. V ponuke viacero modelov. Vyberte si zo širokej ponuky nábytku pre každú domácnosť za skvelé ceny.


Elegantné sklenené televízne stolíky.

Televízny stolík TV - 0- čierny. TV stolíky STELL Meliconi CONNECT IT gogen a ďalšie. Stolík má dva otvorené sklenené úložné priestory vhodné na uloženie elektroniky. Potom ste v tejto kategórii správne. Predám stolík pod TV , sklený , s konzolou na TV , s kovovými matnými nohami, v 1-nom stave, nepoškodený.


Stolíky pod TV kúpite online v eshope Mobelix. Skrinku pod TV si môžete kúpiť . Hama otočný stojan pre TV , sklenený , priehľadný.

Farba: sklo-bezfarebné číre. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Jedálenský rozkladací stôl GD-0je v ponuke na sklade k odberu v čiernej farbe.


Stôl sa dá zväčšiť pomocou dvoch bočných častí. Ponúkame drevené aj sklenené televízne stolíky , na ktoré môžete postaviť televíziu, ale aj DVD alebo HiFi sústavu. Sú vhodné pre každé zariadenie.


Ponúkam stolík pod TV , je rozložený , takže sa dá ľahko previezť. Zmontovanie je jednoduché. Osobný odber Pezinok, prípade po dohode priveziem v okolí. Unikátny tv stolík Best - dvojitý má v cene LED osvetlenie sklenených políc.


Tv stolík Best - dvojitý je v lesklom prevedení bielej a čiernej. Robustný a kvalitný stĺp so stabilným a súčasne elegantným skleneným. Livo - Rtv160V FAMM-výpredaj.


TV - stolík so skleneným vrchným plátom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky