piatok 3. júla 2015

Sada tanierov akcia

Súpravy tanierov – Vyberte si to najlepšie v e-shope alebo v predajniach KIKA. Môžete ľubovoľne kombinovať rôzne typy podľa vlastných prianí, napr. S týmto nadčasovým dekórom si. Jednoduchá údržba a čistenie.


Súprava tanierov – obsahuje 2x plytký tanier, 2x hlboký tanier a 2x dezertný tanier.

Porcelánová 18-dielna sada tanierov squareLevander značky BANQUET v bielej. Dokonca akcie zostáva ešte. U nás nájdete taniere a sady tanierov viacerých veľkostí za skvelé ceny.


Naše 18dielne alebo 30dielne sady sú vyrobené z tradičných materiálov . Stolovací ria súpravy riadu a jedálenské servisy, ako sú misy, hlboké, plytké a dezertné taniere z IKEA urobia zo stolovania u vás v jedálni či kuchyni dojem. BELIA sada talířů dílná. Složení sady talířů: x talíř plochý.

Tanierová sada dielna 15B007. Keramická sada tanierov. Sada obedová 18d oranžová. Dětská sada nádobí je veselá, barevná a navržená v krásném dětském designu.


Je vyrobena z přírodních materiálů - bambusových . V každej domácnosti sa potrebujú nové taniere alebo jedálenské súpravy. Akcia Bernadotte obedová súprava. Najpredávanejšie taniere a misky.


So sadou riadu GSI Outdoors Pinnacle Backpacker. Ak hľadáte taniere v akcii , ste na správnom mieste. Jedálenská sada pre osoby z radu Bamboo od značky Vango. Zaoblené štvorcové tvary v univerzálne bielom prevedení sú nadčasové a hodia sa k akémukoľvek jedálenskému stolu. Veľmi pekná ks súprava tanierov - čisto biela bez motívu.


SWEET LINE sada tanierov 18x ks Luminarc. Vyrobený z prvotriedneho porcelánu. Súťažte so syrom Leerdammer o sadu originálnych tanierov !

Bol to darcek, obdarovana sa potesila vkusnej praktickej suprave, ktora sa sikovnej gazdinke vzdy zide. Dobry pomer cena – kvalita, rychle dodanie, . Všetky japonské taniere sú jedinečné svojím tvarom a spracovaním. Sushi na týchto tanierov vynikne skutočne geniálne.


V našom sortimente nájdete: Bergner set tanierov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky