utorok 28. júla 2015

Papierové poháre na kávu

Praktické papierové poháre na jednorázové použitie na teplé nápoje, kávu so sebou, čaj, horúcu čokoládu, bielé papierové poháre , hnedé papierové. Všetky veľkosti od 100ml do 5ml. Jednorazové papierové poháre na kávu s motívom.


Objem l, dodávané v balení po ks. Papierové poháre vhodné na jednorázové použitie. Biele poháre vhodné na potlač vlastným logom.

Sklenené poháre na kávu , čaj a punč. Plastové poháre a termo poháre na kávu. Naše papierové poháre na kávu poskytujú jednoduché a praktické riešenie pre branie nápojov so sebou. Dajú sa používať v rýchlo občerstvovacích . Poháre sa využívajú na kávu a teplé nápoje. Naservírujte kávu štýlovo v papierových pohároch.


Pohár coffee To Go papierový ARO 100ml 50ks. Pohár 110ml espresso papierový na horúce nápoje 50ks.

Kežmarok, poháre ,gastro, papierové výrobky,mikroténové výrobky, Internetový obchod pohare. Jednoduché plastové poháre sú skvelou alternatívou pre každú firmu, ale i večierok. Pohár papierový 110ml XS 62mm COFFE TO GO 50ks, Pohár papierový 110ml XS 62mm biely 50ks, Pohár papierový 200ml ENJOY mix 37ks. Odoberajte aktuálne novinky o káve a pražení kávy.


Termo poháriky biele univerzálne alebo s potlačou. Pre všetkých čo nemajú čas ale nevedia si predstaviť život bez kávy. Jednorázové papierové poháre na studené nápoje.


V Británii sa každý rok spotrebuje okolo miliardy papierových pohárov na kávu. Podľa Simply Cups, riadiacej jedinú britskú službu, ktorá . Kávu si beriete so sebou, keď nemáte čas vysedávať. Už to nie sú socialistické voskové papierové poháre , dostali plastový vrchnák, ktorý má . Kávu „so sebou“ si v Starbuckse kúpi až zákazníkov. Napriek tomu, že jednorazové poháre často označujeme ako „ papierové “, nie je to . Súbory Cookies nám pomáhajú poskytovať služby.


Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov Cookies. Priemer mm, dodávané v.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky