streda 8. júla 2015

Nerezove rury na vyfuk

Nerezové rúry produktov. AISY 30 tyto trubky jsou určeny pro stavbu vyfuku běžných sériových aut, pro extrémě upravené auta, kde je kladen . Tenkostěnné trubky tvoří základ pro stavbu sportovního výfuku. Najdete zde také několik druhů ocelových a nerez kolen v různých průměrech, dále různé změny . V ponuke nájdete kompletné nerezové výfuky už od zvodov, duplex rozdvojené výfukové sady, zadné športové tlmiče, bočné prahové výfuky , rúry , kolená, . Pevná nerezová rúra - koleno 90°.

Vhodná na výrobu výfuku , vlastného sania alebo vedenia k intercooleru. Obrázok pre výrobcu Výfuk VOLKSWAGEN TRANSPORTER V. Zobraziť montážne príslušenstvo. Cena neobsahuje montážne príslušenstvo.


Powersprint průchozí nerezové tlumiče výfuku je možné použít jako středové či koncové díly. Jsou ideální pro stavbu sportovních či závodních výfuků. Hlavní stránka ▻ Výfukové příslušenství▻Trubky výfukové (pohliníkované, nerez , děrované) . Predám nové nerezové koncovky výfuku. Koncovky sa jednoducho nasunú na pôvodné výfukové rúry a utiahnú .

Idem prerabat vyfuk Smile a na nerez. Sklad: Nutno objednat (dostupnost: prac. dní). Tlumiče Powersprint jsou ideální pro stavbu sportovních či závodních výfuků. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitní leštěné nerezové oceli a díky svému zpracování.


Firma AMA Exhaust Systems ponúka vysoko kvalitné nerezové výfukové systémy na mieru širokej verejnosti. Trubky výfuků ,rovné trubky,nástavné trubky,redukce,mezikusy,kalíšky,kolena - Výfuky Tyll. Zdravim, chcel by som sa spytat, kde sa daju v BA zohnat rury , tenkostenne, roznych.


Vyrobená z kvalitní kyselinovzdorné oceli, . A dobře s ní zavaří i heterogenní spoj, např. NEREZ , vnější průměr mm, tl. Montážna rúra univerálná.


Materiál- nerezová rúra 1. Vonkajší priemer 48mm, vnútorný priemer 46mm. EBERSPÄCHER Dostupnost: Skladem.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky