pondelok 27. júla 2015

Argon flasa

Bezplatná inzercia, flasa argon predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Predám novú plynovú fľašu COalebo fľašu Argón. Argón má 2Bar, čo je o viacej náplne ako pri 1Barovej.


Nová tlaková nádoba s náplňou. Obsah náplne je argón čistota 4.

Argón je bezfarebný jednoatómový vzácny plyn bez chuti a zápachu, ťažší než vzduch. Z chemického hľadiska sa vyznačuje značnou indiferentnosťou. Flašu možno naplnit v celej . Oceľové fľaše - stlačený plyn. Vyžiadať si cenovú ponuku. Plynová fľaša Argón s náplňou.


Plné argónové plynové flaše. Na láhev pro Argon si přestavěl populární hasící přístroj CO2. Tlaková fľaša ARGON je bez náplne.

Veď platiť za prenájom fľaše , keď TIG použijem iba príležitostne, sa mi . Vhodná pre domácich majstrov a malé dielne. Používa sa pri zváraní v ochrannej atmostére Argón. Fľaša ARGÓN - kg na zváranie TIG.


Viac nie je potrebné platiť prenájom. Argon ) je chemický prvok, v Periodickej tabuľke prvkov má značku Ar a protónové. Argón sa dodáva v oceľových fľašiach na zváranie v inertnej atmosfére a na . Náplň je litrová s tlakom vo fľaši 1barov. PR ARGÓN Technický - X30S 300B.


PR Schladený kvapalný argón - X180Z 16B. Toto zboží dosud nebylo . Pri zváraní dvoch mužov zasiahol plyn argón. TLAKOVÁ FĽAŠA PLNÁ 8L ARGÓN. Nevie niekto kde by sadala kupit flasa legalna na ARGON a kolko litrova by mala byt .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky