streda 22. júla 2015

Nerezovy stojan

Nerezový stojan na odpadkové vrecia. Súčasťou je kvalitný polstrovaný obal zabraňujúci poškodeniu pri doprave. Zcela nový a inovovaný stojan Etna je prvním z nové nerezové série 13.


Praktický, malý stojan ve velmi kvalitním provedení anglické firmy Solar. Tovar skladom Model je skladom, Transportná dĺžka .

Velmi kompaktní konstrukce umožňuje nesmírně rychlé složení stojanu zpět do . Kaprárske stojany , malé, veľké, rodpody, tripody. Najnovšie kaprárske stojany na sklade, veľký výber, poradíme s výberom, doručíme do ho platba hotovosť, . Do nerezových stojanů, můžete dát příbory a ubrousky. Kúpou produktu získate kreditov na ďalší nákup.


Kategória: STOJANY NA VÍNO. Univerzální stojan na pruty Solar z řady P vyrobený z nerezové oceli.

Foto ilustrační, dodáváno bez nafocené . Stojan na víno nerez zväčšiť obrázok. Nerez rod po který si sestavíte přesně dle vašich představ! Použitelný na dřevěných molech, řekách, velkých jezerech. Jaký si ho uděláte, takový ho budete mít . Přední nohy jsou zpevněny příčnou vzpěrou.


Na třetí noze je umístěna zadní tyč ve formě čtvercové trubky. Uprostřed stojanu je hák, kam . Je dodáván v tašce vyrobené z 600D . Nový velice kvalitní a stabilní stojan na pruty od firmy Solar, který je vyroben z nerezové oceli. Veľmi kvalitný a stabilný nerezový stojan na udice Je veľmi variabilný čo mu umožňuje stabilizátor ktorý sa dá nastaviť v každej polohe Dodáva sa vo vaku. Snadno omyvatelný infúzní stojan sloužící k zavěšení infuzního roztoku. Je vyrobený z nerezových trubek a lze ho dezinfikovat běžně dostupnými dezinfekčními . Pojizdný infúzní stojan z nerezové oceli s plastovým křížem.


Prohlédněte si cenové nabídky na Zack nerezový stojan na lahve rozšiřující modul od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze .

DPH: Cena bude kalkulována. Variabilní nerezový stojan , který vám u vody budou závidět všichni rybáři! Nerez hrazdy Dual Loc na pruty s duo šroub.


Internetové ceny, rychlé dodání, doprava zdarma!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky