štvrtok 9. júla 2015

Plachta 200x200

Posteľná plachta dvojitá rozmeru 200x2je určená na manželskú posteľ. Dvojitá posteľná plachta Emi rozmeru 200x2je sťahovacia na gumičku a môžete si . Matějovský plachta bavlna satén Biela 200x200. Pri každom rozmere je už z každej strany.


Napínacia jersey plachty 200x2zo 1 bavlny.

Elastické i klasické posteľné plachty. Je dôležité dôkladne si vybrať správnu plachtu na posteľ. Mala by byť pohodlná a odolná, pretože ju používame každú noc. Prezri si u nás plachty 200x2a porovnaj ceny v 10. Detské oblečenie, kojenecké oblečenie, detská výbava oblečenia pre bábätká a ďalšie veci pre deti za najlepšie ceny na Bimbishop.


Plachty z bavlny a mikrovlákna, plachty froté alebo jersey. Aj vaše matrace potrebujú ochranu a starostlivosť. Obliečky z bavlny, lyocellu a džerseja umocnia pôžitok zo spánku.

Vyberte si z rôznych farieb. Veľmi kvalitné napínacie plachty od českého výrobcu Matejovský. Dostupné rozmery pre posteľné napínacie plachty Jersey:. Odporúčame prať na stupňov.


Spĺňa certifikát OKO TEX Standart 100. Nepremokavá posteľná plachta bambusová 200x2cm. Farebné plachty Jersey 200x2vyrobené z bavlny. Froté plachta 200x2Čokoládovo-hnedá.


Elegantné a vysoko kvalitné napínacie prestieradlá ponúkame v širokej škále farieb a rozmerov. Bez kvalitnej posteľnej plachty nie je váš komfort pri spaní dostatočný. Usteľte si na elegantných plachtách značky JOOP! Kvalita 1 bavlny z druženej priadze, vám zaručí hebkosť a komfort pre váš nerušený spánok.


Povrch plachty bavlnené froté, ktoré dobre saje a je príjemné na dotyk. Nepriepustné froté prestieradlo na gumičku na matrac 200x2cm. Ke každé plachtě je možné přiobjednat okénko do štítu se síťkou proti hmyzu a překrývací klopou a pár vnitřních kapes.


Na zakázku je možné dodat i molitanové. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt podsadovy stan osada condor plachta 200x200.

Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Plachta Jersey je jemná a príjemná na dotyk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky