štvrtok 23. júla 2015

Podlozka pod pracku

Podložka pod práčku 60xcdoručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Tyto antivibrační podložky ochrání Vaši pračku a zabrání hluku, který při praní nebo ždímání Vaše pračka vydává.


Specifikace:Barva: šedáMateriál: pěna . Prezri si u nás podlozka pod pracku a porovnaj ceny v 10.

Tlmiaci antivibračná podložka z kvalitnej gumy pod práčku. Tlmiace nohy pre práčku sa využívajú, ak chcete utlmiť vibrácie a ochrániť podlahu v kúpeľni alebo inej miestnosti, kde máte umiestnenú práčku. Podložka slúži na tlmenie vibrácií práčky alebo sušičky na bielizeň. Dodávame po kusoch, pod každú nohu zariadenia jednu podložku. Hledáte pod podlozka pracku ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Antivibračná podložka pod práčku - kusy.

Sada tlmiacich podložiek pre nohy vašej práčky, umývačky i sušičky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Podložky zabránia prenosu vibrácií z práčky do zeme a tým znížia hluk, ktorý by sa roznášal po celom dome. Uľaví sa tak ako vašim ušiam, tak aj ušiam všetkých.


Gumová izolačná podložka hrúbky mm tlmiaca vibrácie a hluk. Vhodná pod práčku , sušičku, chladničku alebo mrazničku, napr. Perfektní řešení hlučné pračky , myčky i ledničky. Odolná podložka a izolace pod spotřebič. Zabrání problémům se sousedy.


Nakupujte online a šetřete čas i peníze. Tlumící nohy pro pračku se využívají, pokud chcete utlumit vibrace a ochránit podlahu v koupelně nebo jiné místnosti, kde máte umístěnou pračku. Snižuje hluk a chrání zařízení. Hodnocení LG antivibrační podložka 1ks - černá.


Zkousel jsem gumovou antivibracni podlozku pod pracku , ale pracka. Jani, je to antivibrační podložka.

Koukala jsem na ní v Baumaxu. Je to taková cca 2-3cm vysoká pryžová deska ve tvaru čvterce cca 60x60cm . Odvápňovače pre práčky a umývačky. Príslušenstvo práčky a sušičky.


WPRO SKA1- tlmiace ochranné podložky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky