štvrtok 23. júla 2015

Pohare na mojito

Ideálny najmä na osviežujúce nápoje a . Koktejlům, vodě i vínu to nejvíc sluší ve skle. Súprava dvoch pohárov a paličky na prípravu miešaných nápojov. Materiál: sklo, plastová palička.


Poháre na mojito set 3ks.

Sklenené poháre Mojito 27cl, vhodné na miešané nápoje. Balenie obsahuje 6ks pohárov. Vo vysokom pohári ľahko pripravíte osviežujúce Mojito , v menšej zasa miešaný nápoj Caipirinha.


Dvojité termo poháre pre studené a teplé nápoje udržia dlho požadovanú teplotu nápoja. Mixovací pohár Libbey 450ml. Miešací pohár vyrobený z plastu, ktorý sa používa ako druhá časť boston šejkra. MAXXO DG 8TERMO POHAR 3ML MOJITO - TERMO POHÁR.


Designové sklenice za skvělé ceny!

Značky Menu, Alessi, iittala , LSA International, Stelton, Eva Solo a další. Dvojstenné termo poháre určené najmä pre studené nápoje v balení po štyroch kusoch. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej . Kto by nepoznal a niekedy neochutnal jeden z najznámejších koktailov Mojito ? Koktailové termo poháre vhodné pre miešané drinky typu Mojito , Piňa Colada, . Sada Mojito obsahuje: x pohár rozmer: x cm. Najlacnejšie Najdrahšie Podľa hodnotenia. Ponúkame rôzne tvary, vzory a farby a tiež možnosť zakúpiť súpravy pohárov za výhodnú cenu.


Termo pohárik Mojito 300ml,. Vychutnajte si svoj obľúbený nápoj zase o niečo komfortnejšie s pohárom Laica MAXX! Tieto poháre s dvojitou stenou sú vďaka svojmu dizajnu ideálne najmä . Připravte si jej podle tohoto receptu a vychutnejte si jej u vás doma! Navštivte Tesco Recepty - vaši čerstvou inspiraci na každý den. Vynikající pro přípravu Mojita , Caipirinhy a ostatních míchaných nápojů, které vyžadují drcení ingrediencí přímo ve sklenici.


Dvojstenná termo poháre pre horúce a studené nápoje. Vyrobeno z prvotřídního odolného .

Možné umývať v umývačke riadu. Lisované poháre CASABLANCA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky