štvrtok 16. júla 2015

Kupelnova sada

Oživte svoju kúpeľňu novou sadou mydlovničky, dávkovača mydla a téglika v krásnych neutrálnych odtieňoch! Vhodný doplnok do každej kúpeľne. Stojan na kefky a dávkovač mydla z prírodného bambusu vo výhodnej sade.


Pustite do svojej kúpeľne čaro prírody a oživte ju praktickými doplnkami v . Levanduľová krémová kúpeľňová pena 5ml.

Doplnky do kúpeľne kúpeľňová sada. Nabízíme široký výběr stylových doplňků do vaší koupelny – dávkovače mýdla, kosmetická zrcátka, či zásobníky na . Kúpelňová sada Le Bain, porcelánová sada do kúpelne, dávkovač mydla, pohár a stojan na zubné kefky. Táto súprava je v elegantnej bielej farbe s. Vyberte z vôň exotická papaya, jemná oliva, zmyselná ruža a hebká vanilka.


Miska na mydlo z kombinácie z kovu a bambusu zútulní atmosféru každej kúpeľne. Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Koupelňová sada doplnkov v retro štýle vo farbe bronz, staro-mosadz.

Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Set obsahuje nádobku na tekuté mydlo a dve nádobky na zubné kefky a zubnú . Zútulnite si kúpeľňu mäkkými uterákmi, kúpeľňovými predložkami a peknými doplnkam. Tovar si objednajte online alebo navštívte najbližšiu predajňu JYSK. Najpredávanejšie produkty. Sada doplnkov Simple, chróm.


Obe predložky sú bez výkroja na . Kúpelková sada s motívom ruží, ornamentov vo francúzskom šate. Vanička na mydlo, pohárik na kefky, nádoba na mydlo s pumpičkou. Skutočná krása je viac ako vzhľad a to platí aj naše kúpeľňové doplnky.


Kúpeľnova sada drevená pol. DRAGAN škatuľa, sada ks, bambus . OBI online a vo Vašej OBI. Táto sada obsahuje veľmi kvalitný keramický dávkovač mydla a držiak až na kefky s vlastním . Zásoby: 6ks do 4-prac.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky