pondelok 13. júla 2015

Umyvadlo nerezove

Návrat industriálu zaznamenali aj kúpeľne. Nerezová umývadla a drezy. Máte vybrané filtry: nerez. Výlevky, nerezové umývadlá, umývadlá ovládané kolenom, kolenový spínač. Zápustné umyvadlo , průměr 3mm, leštěná nerez - rozměry umyvadla : vnitřní průměr 3mm, vnější průměr 3mm, výška 1mm - materiál: AISI 304 .

Balenie obsahuje nerezové umývadlo , konzoly, . Nabídka nerezových umyvadel pro instalaci na zeď. Praktické nerezové umývadlo s prepadovou sadou, priemer 3mm, so sifónom, od známej spoločnosti SANELA. Celonerezové nástěnné umyvadlo s kolenovým ovládáním, sifonem a baterií. Zajímá vás Umývadlo nerezové nebo obecně Umývadlo do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a nábytok a vyberte si Umývadlo jaký . Umyvadlo je připevněno čtyřmi šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm).

V ceně nerezového umyvadla není baterie, kotvící šrouby a sifon. Umyvadlo - kolenové ovládání, včetně odjímatelného vysokého lemu. Požiadať o cenovú ponuku.


Cena tohto produktu je na vyžiadanie, aby sme vám vedeli navrhnúť tú najlepšiu ponuku. Pre vyžiadanie ceny vyplňte krátky . Sanela SLUN nerezové umyvadlo s otvorem pro stojánkovou baterii - nerezové závěsné umyvadlo se zadní stěnou- s otvorem pro baterii- možnost dodání s . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nerezové umyvadlo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Technická umyvadla nebo také umyvadlové výlevky slouží jako úklidové výlevky pro . Umyvadlo (výlisek) je připevněno dvěma šrouby ke stěně (upevňovací otvory prům. mm). Zápustné umyvadlo z nerezi rozměry: vnitřní průměr 3mm, vnější průměr 3mm, výška 1mm materiál: AISI 3leštěná nerez ocel bez . Kuchynské výlevky pro odpad v kuchyní. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Umývadlo nie je osadené klasickou senzorovou batériou, ale je použité odolné nerezové ramienko so zabudovaným senzorovým bezdotykovým ovládaním. Uděláme cenu přímo pro vás.

Prodám velmi levně rohovou vanu - barva perleťová, velmi dobrý stav! Kruhové umyvadlo nerezové , rozměry: průměr 2mm, hloubka 1mm. Detailní popis Umyvadlo kulaté nerez , 3mm. Vhodné pro instalaci do pultu.


Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Sapho Zápustné umyvadlo nerezové , průměr 4mm. Vlastnosti: - umyvadlo pro .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky