piatok 24. júla 2015

Poháre na stužkovú

Vám prichádzame s našou ponukou pohárov na stužkovú slávnosť. Každoročne sledujeme záujem študentov, a preto sme výber pohárov na tento . Galéria pohárov , ktoré mali bývalí maturanti na stužkovej. Super inšpirácia pri výbere vlastných.


Gravírovanie maturitných pohárov.

Exkluzívne maturitné poháre s nadčasovým dizajnom. Majte spomienku na stužkovú vo forme luxusného maturitného pohára, na ktorom bude vygravírované. Sortiment pre maturantov.


A ) za 40€ gravírovanie . STUŽKOVÁ SKLO- poháre RONA 1. Stužkové poháre pre študentov, aj pre profesorov. Ak si objednáte aj oznamka, poštovné je zadarmo.

K stužkovej slávnosti neodmysliteľne patria stužkové poháre. Aktuálna ponuka dekórov vhodných na stužkové slávnosti. Jednotlivé dekóry je možné kombinovať.


Každý dekór je možné previesť na každý typ pohára. Cenník dekorovania pohárov na stužkovú. Dodanie po celom Slovensku. Poháre na stužkovú Ponúkame výhodné ceny pre študentov. Dekorujeme: - gravírovaním - rôzne . Maturanti, pripravte sa na stužkovú!


Koniec strednej školy sa blíži, maturita je za rohom a stužková ešte bližšie. Svadobné poháre Gold Damask. Na pohár je možné gravírovať ľubovoľný text. Ako sme včera informovali, maturantom v Rožňave pri príprave stužkovej slávnosti dostali prípitkové poháre s ich menami nohy. Pohár na šampanské k stužkovej slávnosti zdobený grafikou s motívom stužkovej.


Po dohode s nami Vám grafiku prispôsobíme podľa Vašeho želania.

GRAVÍROVANÉ SKLENENÉ POHÁRE A FĽAŠE. Ručne maľované poháre na stužkovú ,cena je udaná bez pohára,po dohode možem poháre kúpit,rada prijmem aj nové nápady. Maľba pohárov na stužkovú. Ponúkam na predaj podľa vlastných požiadaviek výrobu keramických pohárov na rôzne príležitosti.


V tejto sekcii nebol nájdený žiaden tovar. Radi Vám pripravíme gravírovanie na poháre k rôznym príležitostiam - či k významným udalostiam ako je svadba alebo stužkovú , k významnému výročiu alebo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky