štvrtok 30. júla 2015

Sanytol na podlahy

Odstraňuje okrem iného herpes, vírus H7N . S přírodní vůní eukalyptu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Dezinfekční univerzální čistič na podlahy a plo.


Bez chloru na všechny druhy povrchu biologicky . Proměňte svou domácnost v místo bez bakterií, virů a plísní.

S Univerzálním čističem na podlahy od Santytolu to bude hračka. Prostředek v praktickém . Cena za kus, 6Kč, 7Kč. Tento výrobek najdete v kategorii Drogerie a podkategorii Čisticí prostředky. Díky trojímu účinku - bakteriálnímu, fungicidnímu a virucidnímu - dezinfikuje všechny materiály a plochy a zároveň ničí mikroby.


Okrem toho odstraňuje mastnotu a neutralizuje alergény roztočov, peľ s. Sanytol univerzálny čistič na podlahy 1xl. NEOBSAHUJE CHLÓR jedinečný a specifický produkt, který čistí, odstraňuje mastnotu, leští všechny povrchy a dezinfikuje dokonce i potrubí zahubí 99 .

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si. Velké plochy ( podlahy , dlaždice, laminátové podlahy , mramor, cihly, kovové plochy…). Univerzální desifeční prostředen na všechny druhy podlah s trojím účinkem - čistí , desifikuje a odmašťuje. Neobsahuje chlór a nezanechává skvrny.


Zajišťuje dokonalou dezinfekci . Podlahy či větší plochy v domácnosti v . Prípravok má troitý účinok: bakteriálny, fungicidny, virucidny. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Na podlahy díky trojímu účinku - bakteriálnímu, fungicidnímu a virucidnímu. Dezinfikuje všechny materiály a plochy a ničí mikroby.


Nakupujte výhodně s eMimino. SANYTOL ANTIALERGENNÍ UNIVERZÁLNÍ. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Výrobce: MARCA CZ spol s. Co na mytí podlahy už rozebírají maminky na webu eMimino. Taciras Za mě sanytol , používám od nich veškeré přípravky a jsem spokojená.

Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky