štvrtok 9. júla 2015

Satenove zavesy

EUR ks krémové blackout závesy s kovovými krúžkami, 1x 2cm. Tieto mirkosaténové závesy budú vo vašej obývačke, spálni či v kancelárii vyzerať naozaj skvele. Postarajú o vaše súkromie a zároveň do miestnosti prepustia . Ponúkame jednofarebné závesy do okien.


Kvalitné spracovanie a pestrá ponuka farieb. Závesy už ušité a pripravené na zavesenie.

SATÉNOVÝ LESKLÝ ZÁVĚS RŮŽOVÝ š. Nabízíme nádherné přehozy na postele, závěsy , voály,potahy na židle,obrazy a mnoho jiných dekorací za super ceny v různých variantách a velikostech. Záclony a závěsy z letošní kolekce Heco jsou opět v krásných módních barvách a různých materiálových provedeních – lněné záclony a závěsy , saténové lesklé . Hotové závesy z kvalitného materiálu na predaj za super cenu. Kúpite online v eshope Mobelix.


Moderné dekoračné závesy z kolekcie PRÉMIUM. Vhodný doplnok k obliečkam z našej kolekcie - BAVLNA TREND a BAVLNA YOUNG ) . Blancheporte Zatemňovací závěs s řasící páskou perlově šedá 135x160cm.

Závěsy a záclony připravené k použití najdete v našich prodejnách, ale také na JYSK. Na výběr máte z více materiálů, barev a rozměrů. Inzerát Lehké saténové závěsy bílé v okrese České Budějovice, cena 2Kč, od terezka. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt závěsy šedé saténové. Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v hledaném slově překlepy . Internetový obchod nabízí kvalitní povlečení, ložní prádlo, dětské povlečení, přikrývky a bytový textil od renomovaných výrobců za internetové ceny.


Internetový predaj bytového textilu - obliečky, záclony, závesy , plachty, deky, osušky, uteráky - zrkadiel a doplnkov. Výpredaj saténových obliečok. Satén je látka, ktorú možno oceniť pre jej jemnú, luxusnú štruktúru a lesklý vzhľad. Saténová bavlna má rovnako hladkú mäkkosť a vzhľad ako satén.


Novinka Spustili jsme nový e-shop, kde si můžete zakoupit naše zboží online. XL Čierne saténové závesy s pútkami 1x 225 . Elegantné sandále z béžového saténu s kamienkami na vrchnej strane. Model na vonkajšie nosenie.


Obrázok produktu PAPUČE S . Vami požadovaný rozmer si zvolíte vo voliteľnom menu s názvom . Saténové záclony a závěsy v kamenných i internetových obchodech.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky