pondelok 6. júla 2015

Umývadlo 60 cm

Kolo REKORD x 4cm. Na prvý pohľad prekvapí . Nabídka umyvadel o šířce cm. Umyvadla jsou vhodná pro zavěšení na zeď. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.


Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO.

Bežná dodacia lehota dní. Tento produkt máme vystaveny priamo v našej predajni,môžte si ho pozrieť naživo. Toto umyvadlo lze použít jako na desku, ale je možné ho také . Spodní strana umyvadla není . Součástí je rovněž odborné poradenství.


Ideal Standard Connect Air - Skříňka . Kombinovatelné s polosloupem . Hledáte sortiment Nábytok? Zajímá vás Nábytok skrinka s umývadlom nebo obecně Nábytok do vaší koupelny?

Prohlédněte si sekci Sanitárna keramika a . Komplet skříňka s umyvadlem 60cm, závěsná, více barevných kombinací. Samotná skříňka pod umyvadlo 60cm , závěsná, zásuvka, více barevných . Soft- close zatvárací mechanizmus. Soft -close zatváracím mechanizmom. Nerezová umyvadla jsou vhodná zejména do komerčních prostor, zdravotnictví.


Produkt patrí do kategórií: Sanita. Kategorie produktu: Cubito. Skupina produktu: Basins. Vytvořte v koupelně atmosféru podmanivého luxusu a nadčasového stylu prostřednictvím umyvadla GROHE Cube 60.


Rozmer: x 2x 4cm. Prevedenie: biela lesklá. Skrinka s dvoma zásuvkami s mechanizmom tichého dovierania.


Popis: Kramické umyvadlo včetně pákové baterie, bez . Povrchová úprava snadná údržba. CUBE Ceramic závesné- s otvorom pre batériou v strede - predrezané otvory - s prepadom - 6x 4mmvýberová keramika PureGuard žiarivo .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky