utorok 7. júla 2015

Umyvacka poharov

Dvojdielna umývačka pivného skla pre umývanie pollitrov. Umývacie kefy pre umývanie pohárov. Umývačka Spülboy Twin-Go Telescope. Prezri si u nás umyvacka poharov a porovnaj ceny v 10.


E HR ECO umývačka pohárov v nerezovom prevedení. Vlastnosti: dvojitý filter , bezpečnostný mikrospínač, spodné rameno na umývanie, spodné a horné .

Vďaka precíznym tryskám spotrebuje umývačka len l vody na jeden umývací. Umyvacka riadu podpultova MBM-LS5celonerez, 60cm sirka. Inzeráty umyvacka poharov. Bezplatná inzercia, umyvacka poharov predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Náhradní díl pro myčku skla DUNETIC Compact ( Dvouválcová myčka) a DUNETIC Comfort (Jednoválcová myčka skla). Soft štart (len model BD47), ktorý je vhodný najmä pre umývanie krehkých pohárov,. Z tohto dôvodu sa stroj dá individuálne konfigurovať pre rôzne účely použitia až s troma štandardnými programami: - umývačka pohárov , - umývačka bistro, .

Ušetríte: 22€ z ceny. Spulboy umývačka pohárov. UMÝVAČKA POHÁROV (kôš 4x 4mm). Nedovoľte deťom, aby sa približovali k umývačke , pokiaľ sú dvierka otvorené.


Odpad je riešený přepadom pod horným okrajom . Ten pojme až osem pohárov , ktoré vďaka nemu zostanú po celý čas . Predaj, montáž, servis gastrozariadení, nerezových doplnkov, konvektomatov, umývačky riadu, barová technika, pizza pece, práčovne, chladiace zariadenia. Jeho súčasťou sú dve posuvné police zaisťujúce dostatok priestoru pri umývaní pohárov na stopke i väčších hrncov. Drezové umývačky pohárov patria k nevyhnutnému vybaveniu každej reštaurácie , pivnice a podobnej prevádzky s rýchlym obehom skleneného riadu. Profi gastrotechnika v Košiciach. Pec na pizzu, automatické kávovary, výrobník ľadu a iné.


Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. Rotačné umývacie a oplachové rameno. SCHOTT Zwiesel odporúča Siemens držiak pohárov. Až štyri držiaky pohárov (pohárov ) v umývačke riadu speedMatic na spodnom koši .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky