štvrtok 16. júla 2015

Stolova noha

Stolové nohy na stôl, barový pult a iný nábytok. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie stolova noha x 60. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. V našej ponuke nájdete aj stolové nohy v rôznych dĺžkach a farebných.


Výškovo nastaviteľná stolová noha.

Stolová noha - délka 710mm - lak černý lesk. Nastaviteľné nohy a podnožia na písacie a pracovné stoly zaisťujú stabilitu. Niektoré nohy a podnožia sú výsuvné, výšku stolu si teda nastavíte podľa potreby. Tlač Opýtať sa Sledovať . Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú stolové a barové nohy , podnože, konštrukcie a pláty pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich . Kvalitní stolová noha s pevnou hliníkovou konzolí pro uchycení k desce a plastovou.


RN, MJ = ks, Výška = 7- 7mm Priemer: mm,. Kulatá stolová noha s výškou 8mm chrom.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Popis produktu: Priemer mm, výška 7mm. Materiál ocelová rúra, hliníková konzola, plastová regulácia. STOLOVÁ NOHA -NA3 Slovensko. Bez DPH: 1€ S DPH: 1€. Pouze osobní odběr zboží.


Kulaté stolové nohy jsou navíc vyráběny v mnoha povrchových . Povrchová úprava: nerez leštěný. Samostatná stolová noha včetně příruby pro uchycení stolové desky. Noha je rektifikáční s možností dorovnání na nerovné podlaze. Možnost výběru povrchové . Výška, barva i průměr se dají za příplatek přizpůsobit.


Liatinová centrálna stolová noha so štvorcovou základňou. Spodná časť stolovej nohy je vybavená rektifikačnými.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky